Αποκάλυψη ΣΟΚ για την Καστοριά. Δακής και Σαββόπουλος δεν έβαλαν ποτέ στον Γ.Γ Δημοσίων Επενδύσεων το μεγάλο έργο της σήραγγας στην Κλεισούρα

Την ώρα που το Ελληνικό δημόσιο έχει ξοδέψει για μελέτες περίπου 2.800.000 ευρώ.

Η βουλευτής Ν.Δ Μαρίας Αντωνίου στην αρμόδια επιτροπή έβαλε δυνατά και καθαρά το θέμα της σήραγγας σε αντίθεση με την τραγική σιωπή του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου ( ήταν ακριβώς πίσω της), και αμέσως αποκαλύφθηκε η αλήθεια πως η περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, Δακής,Σαββόπουλος, δεν έχουν διεκδικήσει, δεν έχουν κουβεντιάσει με τον αρμόδιο Γ.Γ Δημοσίων Επενδύσεων κ. Γιώργο Γιαννούση το κορυφαίο θέμα για Καστοριά &Πτολεμαΐδα.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p4pukTgdE40[/youtube]

Είναι μια αποκάλυψη τεράστια την οποία εξοργισμένοι παρακολουθούν οι πολίτες του ν. Καστοριάς και όχι μόνο.

Να τα βλέπει αυτά όλη η Καστοριά, καιρό τώρα λέγανε πως η σήραγγα της Κλεισούρας είναι έργο προτεραιότητας για την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και στην τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής στην Βουλή, όπου εξετάσθηκαν όλα τα μεγάλα έργα που θα γίνουν, το έργο αυτό και πάλι είναι εκτός.

Η κοινωνία βγάζει δυστυχώς τα δραματικά της συμπεράσματα για την τοπική κατάντια σχεδόν σε όλους τους τομείς. Είναι θλιβερό όμως να καταλαβαίνουμε από μια απλή απάντηση που δίνει ένα πρόσωπο πως η περιφέρεια αλλά και η Π.Ε Καστοριάς με προσωπική ευθύνη του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς δεν έχουν βάλει ως έργο πρώτης προτεραιότητας το έργο στην Κλεισούρα διότι φαίνεται καθαρά πως κάποιοι από την Κοζάνη δεν επιθυμούν να γίνει.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Νοέμβριος, 2013, 5:40 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr