ΛΙΑΝΤΣΗΣ-ΤΣΑΜΙΣΗΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ » ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙ-ΔΗΜΑΡΧΙΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ»

Σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Τσαμίσης είναι πολύ κοντά στο να κλείσει την συμφωνία του για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Καστοριάς Κώστα Λιάντση με την υπόσχεση αντί-δημαρχίας.

Ο κ. Τσαμίσης δεν έχει πάρει ακόμη την τελική απόφαση, κάτι όμως που θα πρέπει να κάνει άμεσα ώστε να προχωρήσει ο Κ .Λιάντσης στην πρώτη ανακοίνωση ονομάτων από το υποψήφιο δημοτικό ψηφοδέλτιο του.

Ο σημερινός δήμαρχος Καστοριάς βλέπει την μεγάλη δυσκολία που υπάρχει, βλέπει τις τεράστιες διαφορές με την προηγούμενη φορά και άμεσα, μετά και την επίσκεψη Σαμαρά θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Ο Κ. Λιάντσης όμως δεν θέλει πολλά πρόσωπα στον συνδυασμό του από αυτά που έχει μαζί του ο Γ. Τσαμίσης και μέσα στις επόμενες 5 ημέρες θα γίνει επιλογή.


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Σεπτέμβριος, 2010, 7:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr