Πέμπτη 14 Νοεμβρίου η διανομή τροφίμων σε απόρους του Δήμου Άργους Ορεστικού μέσω του προγράμματος που υλοποιεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους που εκπονεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι η κατανομή των ποσοτήτων τυριού γραβιέρας, κασεριού και ρυζιού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο κτήριο του παλιού Λυκείου.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά, ενώ θα ακολουθήσει διανομή και άλλων ειδών διατροφής σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εκ νέου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2467351309.

Να διευκρινίσουμε ότι δικαιούχοι του προγράμματος είναι όσοι ήδη υπέβαλλαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έχουν εγκριθεί από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Νοέμβριος, 2013, 7:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr