Τροπολογία για την αποζημίωση απολυμένων θυγατρικών του ΕΟΜΕΧ

Η υπόθεση αφορά και τους π. εργαζόμενους του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΟΥΝΑΣ –
Δεκτό κατά πλειοψηφία επί των άρθρων και των τροπολογιών έγινε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που αφορά ρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα αλλά και την αποζημίωση των απολυμένων θυγατρικών του ΕΟΜΕΧ.
Ομόφωνα έγινε δεκτή η τροπολογία των υπουργών Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης που αφορά τις αποζημιώσεις των απολυμένων από τις θυγατρικές του ΕΟΜΕΧ.
Απαντώντας στο αίτημα βουλευτών, να αυξηθεί το προβλεπόμενο κονδύλι των 754.000 ευρώ έτσι ώστε, όπως υποστήριξαν, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μείνει έστω και ένας πρώην εργαζόμενος χωρίς αποζημίωση, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Αθανάσιος Σκορδάς, τόνισε ότι έγινε τιτάνια προσπάθεια με το υπουργείο Οικονομικών ώστε οι άνθρωποι που είναι εκτός εργασίας εδώ και 2 χρόνια και είναι άνεργοι χωρίς να μπορούν να πάρουν ούτε το επίδομα, να μπορέσουν να πάρουν τις 15.000 ευρώ.

πληροφορίες και απο : dikaiologitika.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Νοέμβριος, 2013, 6:55 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr