Απρόκλητη χυδαία επίθεση έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς δέχθηκε χθες ο Αντ. Παραράς και ο alphafm από τον αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Τσαιρίδη για την υπόθεση της λαθρανασκαφής.

Ο κ. Τσα’ι’ρίδης την ώρα που Αντ. Παραράς συνομιλούσε με τον δήμαρχο Μ. Χατζησυμεωνίδη, με απειλητικό ύφος πλησίασε βρίζοντας απειλώντας εκσφενδονίζοντας ψευδείς αναφορές ότι ειπώθηκε από τον Αντ. Παραρά πως ο Τσαιρίδης θα πάει φυλακή.

 

Αλέξανδρος Τσα'ι'ρίδης - Αντιδήμαρχος Καστοριάς

Ο Αντ. Παραράς διαψεύδοντας όπως είναι φυσικό κάτι τέτοιο εξήγησε πως οι όποιες αναφορές έχουν γίνει, πάντα δημόσια, μέσα από τα ΜΜΕ και πάντα με βάση στοιχεία και δηλώσεις. Ο αντιδήμαρχος μπροστά στον δήμαρχο ο οποίος αποχώρησε έκπληκτος συνέχιζε την βωμολοχία τις απειλές βρίζοντας με αισχρό τρόπο. Στο επεισόδιο άμεσα εμφανίσθηκε και ο συνεργάτης του δημάρχου Καστοριάς Ν.Μηταράς ζητώντας από τον αντιδήμαρχο να ησυχάσει.

Ο αντιδήμαρχος αρκετές φορές πέρα από τον οχετό ύβρεων και τις προσωπικές απειλές για τις συνέπειες που θα έχει ο Αντ. Παραράς για τις αποκαλύψεις, μιας υπόθεσης όπου υπάρχουν μάρτυρες και μηνύσεις, δήλωνε συνεχώς πως η δημοσιογραφική έρευνα φταίει για την ένδικη διαδικασία της λαθρανασκαφής στον λιμναίο οικισμό.

Τα περαιτέρω θα τα αναλάβουν οι αρμόδιες αρχές.

Εμείς τονίζουμε πως οι δημοσιογραφικές έρευνες τα ρεπορτάζ και η δουλειά μας δεν σταματά ποτέ και ποτέ δεν γίνονται σε προσωπικό επίπεδο.

Εμείς για μια ακόμη φορά καταδικάζουμε την προσπάθεια φίμωσης.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Νοέμβριος, 2013, 8:04 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr