Υπεξαίρεση 1 εκατομμυρίου ευρώ από υπάλληλο του δήμου. Σε αργία ο δήμαρχος Μακεδνών

Κώστας Πετσάλνικος - π. Δήμαρχος Μακεδνών

Κώστας Διαμαντής - Δήμαρχος Μακεδνών


Κώστας Διαμαντής - Δήμαρχος Μακεδνών


Σε αργία τέθηκε από τα καθήκοντα του όπως αναμένονταν άλλωστε, ο Κώστας Διαμαντής δήμαρχος του Δ. Μακεδνών για υπόθεση υπεξαίρεσης 1 εκατομμυρίου ευρώ όπου κατηγορείται υπάλληλος του δήμου-ταμίας ότι υπεξαίρεσε εν αγνοία του δημάρχου. Ο γαλάζιος δήμαρχος Μακεδνών Κ. Διαμαντής λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση ανέμενε αυτή την εξέλιξη.


Κώστας Πετσάλνικος - π. Δήμαρχος Μακεδνών


Την όλη υπόθεση » κυνήγησε » εντονότατα ο πρώην δήμαρχος Μακεδνών Κώστας Πετσάλνικος ( αδελφός του Φίλιππα) καταγγέλλοντας ακόμη και τον κ. Διαμαντή.

Θυμίζουμε πως ο φερόμενος δράστης-ταμίας είχε στείλει αρκετές επιστολές μέσα από τις οποίες αναλάμβανε αποκλειστικά την ευθύνη για την υπεξαίρεση ποσού που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ευρώ, τονίζοντας πολλές φορές πως έχει πλαστογραφήσει ακόμη και την υπογραφή του Δημάρχου.

Την απόφαση να τεθεί σε αργία ο κ. Διαμαντής έλαβε ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας.


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Σεπτέμβριος, 2010, 9:39 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr