Συνάντηση Διαμαντόπουλου με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Καστοριάς – Συζήτησαν τις μεγάλες ελλείψεις ιατρικού προσωπικού

Συνάντηση με πρωτοβουλία του βουλευτή Ευάγγελου Διαμαντόπουλου πραγματοποιήθηκε με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς και την Ένωση Γονέων Δήμου Καστοριάς . Ο βουλευτής ενημερώθηκε για την επίσκεψη των δύο συλλόγων στο Νοσοκομείο Καστοριάς με σκοπό να ενημερωθούν για τα προβλήματα καθώς και τις τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και υλικοτεχνικές υποδομές του Νοσοκομείου και κυρίως της μονάδας της Παιδιατρικής.

Οι ελλείψεις αυτές απαξιώνουν το Νοσοκομείο ως φορέα παροχής του δημόσιου αγαθού της υγείας και εγκυμονούν κινδύνους για τα παιδιά της περιοχής .

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ από την πλευρά του ενημέρωσε για την ερώτηση και επερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και δεσμεύθηκε ότι θα συνδράμει και θα στηρίξει την προσπάθεια των δυο συλλόγων για δράσεις έτσι ώστε να στελεχωθεί και να λειτουργήσει άμεσα η Παιδιατρική του Νοσοκομείου, αλληλέγγυος στον αγώνα κατά της υποβάθμισης του Γεν. Νοσοκομείου Καστοριάς.

Όλοι παλεύουμε ενάντια στις πολιτικές της Τροϊκανής Κυβέρνησης που οδηγούν στην απαξίωση του συνταγματικού δικαιώματος της δημόσιας και δωρεάν υγείας και στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της.

Γραφείου Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Νοέμβριος, 2013, 8:13 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr