Ο Διαμαντόπουλος για την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Καστοριά- Αναφορά και στην Μ.Αντωνίου

Δ.Τ – Σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ευάγγελου Διαμαντόπουλου, με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής ανάπτυξης κ.Τσαυτάρη στο φράγμα Νεστορίου και στη Διποταμία.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα αυτή, μια ακόμη επικοινωνιακού χαρακτήρα επίσκεψη Υπουργού στο νομό και συνάντηση με τους τοπικούς φορείς. Ο ακριβοθώρητος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Τσαυτάρης επισκέφθηκε το φράγμα Νεστορίου και τη Διποταμία.

Οι δηλώσεις που ακολούθησαν χαρακτηρίζονται ακόμη μία φορά από γενικολογία. Τα ευχολόγια περίσσεψαν, με αποκορύφωμα το ζήτημα των «ελληνοποιήσεων» φασολιών Καστοριάς (ΠΓΕ). Ο Υπουργός δήλωσε ότι έχει κάνει «σημαία την ποιότητα των αγροτικών προϊόντων» και ότι θα πράξει ότι είναι εφικτό για να στηρίξει αυτή τη σημαία (!) και το κομμάτι της πιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των φασολιών .

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την Επίκαιρη Ερώτηση σχετικά με το θέμα, του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου. Ο κ. Τσαυτάρης δεν προσήλθε να δώσει απαντήσεις για ένα θέμα που αφορά μεγάλο τμήμα πληθυσμού του ακριτικού νομού μας που δραστηριοποιείται στο τομέα παραγωγής φασολιών ΠΓΕ. Πριν ακόμη έρθει στη βουλή η ερώτηση, ως επίκαιρη, οι γραπτές του απαντήσεις σε σχετική ερώτηση που προηγήθηκε ήταν αόριστες και προσχηματικές, χωρίς ωστόσο να μπορούν να κρύψουν ότι η διαδικασία ελέγχων και επιβολής ποινών στους παραβάτες καθυστερεί σε τέτοιο βαθμό, που κάθε άλλο παρά αποτρέπει τις παράνομες «ελληνοποιήσεις».

Η κα Αντωνίου από την πλευρά της αρκέστηκε ακόμη μία φορά σε παρουσία και δηλώσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα προκειμένου να διασώσει τις εντυπώσεις από την δραστηριότητά της στο κοινοβούλιο με την οποία στηρίζει ακράδαντα μια κυβερνητική πολιτική που πλήττει την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και των παραγωγικών της τάξεων.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο να μεταφέρουμε στη βουλή τα προβλήματα, τα δίκαια, και τα αιτήματα των πολιτών αφού πρώτα γίνουμε κοινωνοί τους, μέσα από την ουσιαστική επαφή και επικοινωνία μαζί τους, μακριά από τα φώτα της κάμερας.

Το γραφείο του Βουλευτή.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Νοέμβριος, 2013, 8:48 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr