1ο Ανοιχτό Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού Π.Σ.Σ. Κηφισιάς Σερρών

Δελτίο Τύπου Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς-Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες το 1ο Ανοιχτό Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού του Π.Σ.Σ. Κιφησίας Σερρών. Η διοργάνωση αυτή, που αποτέλεσε το δεύτερο σκέλος της σειράς Grand-Prix 2013-2014 της Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ., φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Alexander – Acropol, στο 5ο χλμ. Σερρών-Θεσσαλονίκης. Συνολικά συμμετείχαν 144 σκακιστές και σκακίστριες από 18 συλλόγους της Κ.Δ. Μακεδονίας αλλά και των γύρω περιοχών.

Στο αγωνιστικό σκέλος, διεξήχθησαν δύο διαφορετικά τουρνουά με βάση την ηλικία των σκακιστών, το πρώτο άνω των δεκατριών ετών και το δεύτερο κάτω των δώδεκα ετών. Το σύστημα των αγώνων ήταν ελβετικό 7 γύρων με διεθνή αξιολόγηση ELO. Στο πρώτο τουρνουά, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Σερραίος Δημήτρης Λαδόπουλος (Σ.Ο. Ηρακλείου), την δεύτερη ο Γιάννης Μηνάς (Λ.Π. Φλώρινας) και την τρίτη ο Κώστας Κουτρούπας (Σ.Ο. Κατερίνης), όλοι τους με 5,5 βαθμούς. Στο δεύτερο τουρνουά, πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο σκακιστής Γρηγόρης Βαρδάκας (Σ.Ο. Κατερίνης), δεύτερος ο Δημήτρης Στεφανίδης (Σ.Ο.Π. Πτολεμαίος), και τρίτος ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου (Σ.Α.Π. Σκακιστάκος). Στην ομαδική βαθμολογία, την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Σ.Ο. Κατερίνης με 22,5 βαθμούς, την δεύτερη η Λ.Π. Φλώρινας με 20,0 βαθμούς και την τρίτη η Σ.Α.Π. Σκακιστάκος με 19,0 βαθμούς.

Στους αγώνες αυτούς, τον Σ.Σ. Καστοριάς εκπροσώπησε ο σκακιστής Σάκης Μέλλιος, ο οποίος συγκέντρωσε 4,5 βαθμούς και ισοβάθμησε στις θέσεις από 7 έως 11 σε σύνολο 37 σκακιστών, καταλαμβάνοντας τελικά τη 10η θέση μετά την άρση της ισοβαθμίας.

Το επόμενο σκέλος της σειράς Grand-Prix 2013-2014 θα είναι το 11ο Κύπελλο Φωτιάς, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στην πόλη της Φλώρινας.

Ο πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Μ. Τσακιρίδης Κωνσταντίνος Ε. Τσούτσας

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Νοέμβριος, 2013, 8:40 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr