Συγχαρητήρια Δένδια στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τους Αλβανούς δραπέτες

Επίσκεψή στη Δυτική Μακεδονία.

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι οι αστυνομικοί θα τιμηθούν, ενώ υποσχέθηκε να στείλει άμεσα ενισχύσεις στην περιοχή

Τους άντρες της ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι συνελάβαν προ ημερών τους αλβανούς δραπέτες από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας συνεχάρη σήμερα ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Ν. Δένδιας, κατά την επίσκεψή του στη Δυτική Μακεδονία.

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι οι αστυνομικοί θα τιμηθούν από την ΕΛ.ΑΣ, ενώ υποσχέθηκε να στείλει άμεσα ενισχύσεις στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δένδιας είπε ότι θα στείλει αρχικά συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων και λίγων θερμικών καμερών τις αμέσως προσεχείς ημέρες, καθώς και συγκεκριμένα οχήματα  4χ4 μέσα στο 2014.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Δένδιας επιθεώρησε επίσης την περιοχή της Ελληνοαλβανικής μεθορίου στην Καστοριά, ενώ απηύθυνε και χαιρετισμό στην ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο που πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός τόνισε ότι η μεθόριος με την Αλβανία δεν αστυνομεύεται επαρκώς και η λύση, όπως ανακοίνωσε, είναι μια μελέτη που ήδη έχει αναθέσει στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου για την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος καμερών διαχείρισης των συνόρων όπως ακριβώς έχει γίνει και στον Έβρο.

Σύμφωνα με τον ίδιο η μελέτη αυτή θα είναι σύντομα έτοιμη και θα ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα της περιόδου 2014- 2020 που έχει, όπως είπε, διαπραγματευθεί με την Ε.Ε..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Νοέμβριος, 2013, 10:23 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr