Θετικά τα αποτελέσματα από την επίσκεψη Δένδια σύμφωνα με την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς

Δ.Τ – Μετά τις πιέσεις που ασκήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα από την ένωση μας σε συνεργασία με την βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Κας Αντωνίου Μαρίας και τους τοπικούς φορείς στην κυβέρνηση καθώς και η δημοσιοποίηση στα Μ.Μ.Ε των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο νομός Καστοριάς σε θέματα λαθρομετανάστευσης, λαθροϋλοτομίας, εγκληματικότητας κ.α στην περιοχή μας παρευρέθη ο Υπουργός προστασίας του πολίτη Κος Δένδιας Νικόλαος.

Κατά την εδώ παρουσία του υπήρξε συνάντηση του Δ.Σ της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς καθώς και κλιμακίου της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ Παραδόθηκε φάκελος με τα αιτήματα μας καθώς και με τα προβλήματα που μας, απασχολούν. Αναφέραμε στον Υπουργό ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι λόγω των περικοπών στους μισθούς μας λειτουργούμε με κύριο γνώμονα το φιλότιμο και με τις τελευταίες επιτυχίες που λάβανε χώρα στην περιοχή μας αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά το υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο των συναδέλφων. Τέθηκαν επίσης τα θέματα της εισόδου Αφροασιατών από την Ελληνοαλβανική μεθόριο, της λαθροϋλοτομία στην περιοχή του Γράμμου καθώς και η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, κυρίως οχημάτων και θερμικών καμερών.

Από την πλευρά του ο Υπουργός μας διαβεβαίωσε πως είναι γνώστης των προβλημάτων και πως γίνεται προσπάθεια να δοθεί λύση στα πρότυπα του Έβρου τοποθετώντας σταθερές θερμικές κάμερες κατά μήκος των Ελληνοαλβανικών συνόρων και πως θα χορηγηθούν νέα οχήματα τύπου jeep 4×4.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Νοέμβριος, 2013, 9:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr