Π. Κουκουλόπουλος: «Απαίτηση του ΠΑΣΟΚ η άμεση απαλλαγή της γούνας απ΄ το φόρο πολυτελείας»

Δ.Τ- Την άμεση απαλλαγή της γούνας απ΄ τον υφιστάμενο φόρο πολυτελείας ζητά το ΠΑΣΟΚ, κάτι που αναμένεται να γίνει με  τροπολογία που θα συμπεριληφθεί στο πρώτο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί απ΄ το Υπουργείο Οικονομικών προς ψήφιση στη Βουλή τις επόμενες μέρες.

            Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Πάρις Κουκουλόπουλος, βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης, τόνισε πως « η γούνα δεν αφορά πλέον ένα μεγαλοαστικό κομμάτι της κοινωνίας μας, αλλά είναι μια εξωστρεφής επιχειρηματική δραστηριότητα, σε ποσοστό που υπερβαίνει το 95%, και γι΄ αυτό θα πρέπει άμεσα να αρθούν τα εμπόδια που δεν επιτρέπουν να αναπτυχθεί περισσότερο και να διατίθεται στις αγορές με όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική τιμή. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αρθεί ένα απ΄ τα σημαντικότερα εμπόδια που είναι ο φόρος πολυτελείας. Για τη Δυτική Μακεδονία τα οφέλη θα είναι πολλαπλά καθώς το τελευταίο διάστημα ο κλάδος της γούνας αναπτύσσεται όλο και περισσότερο, δημιουργώντας διαρκώς νέες θέσεις εργασίας και συμβάλλοντας καθοριστικά στο να βγει η περιοχή μας απ΄ την ύφεση. Ακριβώς γι΄ αυτούς τους λόγους το ΠΑΣΟΚ απαιτεί να συμπεριληφθεί η συγκεκριμένη διάταξη στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων εφ΄ όσον εκεί συμπεριλαμβάνονται, όπως γνωρίζουμε, και άλλες διατάξεις».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Δεκέμβριος, 2013, 10:22 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr