Πώς θα αποφύγουν την απόλυση οι δημοτικοί υπάλληλοι

Ένα μεγάλο κίνητρο σχεδιάζει να δώσει το Υπουργείο Εσωτερικών σε όσους δημοτικούς υπαλλήλους επιλέξουν να μπουν στο πρόγραμμα της εθελοντικής διαδημοτικής κινητικότητας το επόμενο διάστημα και αυτό είναι η προστασία από τις απολύσεις.

Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Έθνος», το Υπουργείο επεξεργάζεται νομοσχέδιο το οποίο θα εντάσσει τους παραπάνω «εθελοντές» στην κινητικότητα (άμεση δηλαδή μετακίνηση από ΟΤΑ σε ΟΤΑ), χωρίς αυτοί να μπουν στη δεξαμενή της διαθεσιμότητας, η οποία υπολογίζεται ότι θα οδηγήσει και σε απολύσεις.
Σύμφωνα με το σενάριο, η ρύθμιση θα αφορά τους μόνιμους υπαλλήλους και όσους εργάζονται με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε δήμους και περιφερειακές ενώσεις δήμων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη μετακίνησή τους αποτελεί η αποδεδειγμένη εξασφάλιση των κονδυλίων μισθοδοσίας από τον ΟΤΑ υποδοχής.
Το μέτρο της εθελοντικής κινητικότητας στους δήμους, το οποίο θυμίζουμε αποτελεί πρόταση και της ΚΕΔΕ, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.epoli.gr
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Δεκέμβριος, 2013, 11:09 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr