Δήλωση Ευάγγελου Διαμαντόπουλου, βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, αναφορικά με την επίσκεψη του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ κ. Δένδια στο Νομό.

Δ.Τ-Την Παρασκευή 29-11-2013 ο Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ κ. Δένδιας επισκέφτηκε το Νομό Καστοριάς. Οι δηλώσεις που ακολούθησαν την επίσκεψη αναφέρονταν στο απώτερο μέλλον, σε ένα πλαίσιο καθαρά επικοινωνιακό, όπως συνήθως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, κατά πάγια τακτική των εκπροσώπων μιας κυβέρνησης, χωρίς καμία γείωση στην κοινωνία και στα προβλήματα της, πολλώ δε μάλλον της ελληνικής περιφέρειας.

Το μείζον ζήτημα για την κοινωνία της Καστοριάς , όπως έχει τεθεί –μέχρι σήμερα-και σε εμάς από την Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων είναι η ελλιπής φύλαξη των συνόρων, καθώς δυνάμεις διατίθενται σε άλλες ακριτικές περιοχές , όπως ο Έβρος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έχουμε επανειλημμένα δηλώσει είναι αντίθετος σε μια τέτοια πρακτική. Ζητήματα όπως η φύλαξη των συνόρων της χώρας και συνολικά η μεταναστευτική πολιτική της απαιτούν ισχυρή πολιτική βούληση για να αντιμετωπιστούν. Με δεδομένο μάλιστα ότι οι μεταναστευτικές ροές για την εξασφάλιση της επιβίωσης και την αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος αποτελούν ένα αέναο φαινόμενο, σε ένα καπιταλιστικό σύστημα, που οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις δεν εκλείπουν ποτέ. Η μόνη ρεαλιστική πρόταση είναι αυτή του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρεται στην επιδίωξη εξεύρεσης λύσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς η συνθήκη Δουβλίνο 2 είναι εκείνη που έχει επιβάλλει σήμερα τη μετατροπή της χώρας σε <<αποθήκη ψυχών>>.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Δεκέμβριος, 2013, 3:54 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr