Ολοκλήρωσε ο Νίκος Βασιλειάδης το 80% του υποψήφιου ψηφοδελτίου » αλλάζουμε ριζικά την διοίκηση του δήμου »

 

»Ο δημότης μας θα δει οικονομική ελάφρυνση στον οικογενειακό του προϋπολογισμό από τον Οκτ. του 2014 κιόλας, προχωράμε σε ριζικές αλλαγές»

Με βάση τον σημερινό εκλογικό νόμο ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς Νίκος Βασιλειάδης προχώρησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον σε κατάρτιση υποψήφιου ψηφοδελτίου.

 

ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς

Μέσα στον μήνα θα υπάρξουν αναφορές ονομάτων.

Κορυφαίο στέλεχος του υποψήφιου συνδυασμού τόνιζε » η οργάνωση και η ετοιμότητα έχει να κάνει με την διάθεση να προτείνουμε και να λύσουμε πολλά από τα μεγάλα άλυτα προβλήματα του μεγάλου δήμου. Στόχος, η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών με έργα και πράξεις που θα φαίνονται κάθε στιγμή, θα αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο διοίκησης, τέρμα οι σπατάλες τα άσκοπα ταξίδια και οι προσωπικές πολιτικές, λύσεις και ανάπτυξη άμεσα. Δεν ενδιαφέρει κανέναν το αν αλλάζει η δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος, δεν κατεβαίνουνε όποτε και αν μας συμφέρει, εμείς θα αλλάξουμε πολλά από τις πρώτες μέρες δίνοντας τεράστια σημασία στα οικονομικά βάρη που και ο δήμος έχει φορτώσει τον δημότη, οι αλλαγές θα φανούν από τον Οκτ. του 2014»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Δεκέμβριος, 2013, 10:05 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr