Στο ΤΑΙΠΕΔ μεταβιβάζονται 170 ακίνητα – Δείτε το ΦΕΚ

Μεταξύ των ακινήτων περιλαμβάνονται τα ακίνητα που στεγάζουν τα Ξενία Καστοριάς (εκτάσεως 1.967 τετραγωνικά μέτρα), Θάσου (3.056 τ.μ.), Κοζάνης (5.036 τ.μ.), Ξάνθης (9.080 τ.μ.) και Εδεσσας (7.584 τ.μ.), το Ξενία και η ιαματική πηγή Κύθνου.

Περίπου 170 ακίνητα «περνάνε» στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων προκειμένου στη συνέχεια να πωληθούν ή / και να ενταχθούν στο σχέδιο τιτλοποίησης που προωθείται.

Μεταξύ των ακινήτων περιλαμβάνονται τα ακίνητα που στεγάζουν τα Ξενία Καστοριάς (εκτάσεως 1.967 τετραγωνικά μέτρα), Θάσου (3.056 τ.μ.), Κοζάνης (5.036 τ.μ.), Ξάνθης (9.080 τ.μ.) και Εδεσσας (7.584 τ.μ.), το Ξενία και η ιαματική πηγή Κύθνου, καθώς και η τεράστια έκταση της Ιαματικής Πηγής Κυλλήνης (εκτάσεως 1.380.000 τετραγωνικών μέτρων).

Μεταβιβάζονται, επίσης, στο ΤΑΙΠΕΔ το «Αρχοντικό Ξηραδάκη» και το «Αρχοντικό Μουσλή» στη Μακρυνίτσα Πηλίου, το «Αρχοντικό Ευαγγελινάκη» στις Μηλιές Πηλίου. Στη λίστα περιλαμβάνονται και ακίνητο στις Πηγές Λούρου του δήμου Δωδώνης, η «Ακτή Μπάτη» με τις εγκαταστάσεις κάμπινγκ στην Καβάλα, ακίνητο του ΕΟΜΜΕΧ επί της Λεωφ. Κηφισίας 207 στο Μαρούσι καθώς και παραθαλάσσια οικόπεδα στην Ασπροβάλτα και στην Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης.

Στη λίστα με τα 170 ακίνητα βρίσκονται οικόπεδα και κτίσματα από σχεδόν ολόκληρη τη χώρα και κυρίως από τουριστικές περιοχές.

Για παράδειγμα τουλάχιστον πέντε παραλιακά οικόπεδα στο νομό Πιερίας, περί τα 30 παραλιακά οικόπεδα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, ακίνητα σε νησιά όπως η Ρόδος, η Κρήτη, η Κως, η Σαλαμίνα και η Ζάκυνθος, οικόπεδα σε Ναύπλιο και Μεσολόγγι, οικόπεδο και κτίσμα στο Μικρολίμανο, κλπ.

Με βάση τη συμφωνία με την τρόικα μέχρι το τέλος του έτους στο ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να έχουν μεταβιβαστεί περί τα 1.000 ακίνητα τα οποία θα αποτελούσαν και τη «μαγιά» για το σχέδιο τιτλοποίησης ή άλλη εναλλακτική λύση αξιοποίησης της κρατικής ακίνητης περιουσίας (όπως η σύσταση επενδυτικής εταιρείας).

ΤΑΙΠΕΔ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Δεκέμβριος, 2013, 9:02 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr