ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ

Δημοτικά συμβούλια, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτευτές, πολίτες, στελέχη αλλά και όλοι οι νέοι υποψήφιοι συνδυασμοί για την τοπική αυτοδιοίκηση θα βρίσκονται παρόντες την Παρασκευή 19.00 στο HOTEL DEDIS για την πολιτική ομιλία του προέδρου της Ν.Δ.

Τα βλέμματα πολλών θα είναι στραμμένα στον Αντ. Σαμαρά καθώς οι περισσότεροι θα περιμένουν να δώσει με τον δικό του τρόπο την στήριξη του κόμματος στον νομάρχη Καστοριάς. Ένα βλέμμα, μια δήλωση, μια παραπάνω αγκαλιά, ένα από αυτά περιμένει ο Κ. Λιάντσης.

Οι αντίπαλοι συνδυασμοί του Λιάντση θα βρίσκονται και αυτοί εκεί οπότε έχει ενδιαφέρον το όλο θέμα σε επίπεδο αντιδράσεων.

Θα είμαστε εκεί ώστε να σας τα παρουσιάσουμε ΟΛΑ……

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Σεπτέμβριος, 2010, 7:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr