Τρίπολη: Αναβάθμιση του Μουσικού Σχολείου με 3,1 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ

Το έργο αφορά την κατασκευή ενός διώροφου κτηρίου, το οποίο θα περιλαμβάνει τους χώρους και τις αίθουσες που είναι απαραίτητοι για την πλήρη και σωστή λειτουργία του μουσικού σχολείου

Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε, έπειτα από την θετική  θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της περιφέρειας Πελοποννήσου, η προσθήκη αιθουσών στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδος, με συνολικό προϋπολογισμό δημόσιας δαπάνης 3.166.400 ευρώ.

Το έργο αφορά την κατασκευή ενός διώροφου κτηρίου, το οποίο θα περιλαμβάνει τους χώρους και τις αίθουσες που είναι απαραίτητοι για την πλήρη και σωστή λειτουργία του μουσικού σχολείου, το οποίο λειτουργεί σήμερα μόνο ως γυμνάσιο και οι χώροι δεν είναι κατάλληλοι.

Με την προσθήκη του νέου κτηρίου θα λειτουργήσει και το Μουσικό Λύκειο, δίνοντας την δυνατότητα το σχολείο να εξυπηρετεί 170 μαθητές.

Η συνολική μεικτή επιφάνεια του μουσικού σχολείου θα είναι 3.513 τμ και θα περιλαμβάνει 8 αίθουσες 6 εργαστήρια, χώρους διοίκησης, ιατρείο, μικρά γραφεία για ενημέρωση γονέων, γραφείο συλλόγου γονέων, βιβλιοθήκη, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κυλικείο, χώρος κουζίνας, βοηθητικούς χώρους, γυμναστήριο και αποθήκη οργάνων γυμναστικής.

Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε και η αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από την πηγή Σαβαλά Αρκαδίας με συνολικό προϋπολογισμό 4.934.339,80 ευρώ.

Το έργο αφορά την αντικατάσταση του παλαιωμένου δικτύου που υδροδοτεί πολλά χωριά των Δήμων Γορτυνίας και Μεγαλόπολης από τη πηγή Σαβαλά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Δεκέμβριος, 2013, 8:42 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Τρίπολη: Αναβάθμιση του Μουσικού Σχολείου με 3,1 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ”

 1. Άιντε ρε άιντε...

  Όχι σαν τους δικούς μας εδώ… που ένας δεν σκέφτηκε να γίνει Μουσικό Σχολείο…
  Κι άλλα καλά που είχαν γίνει δηλαδή (βλ. Αθλητικά Τμήματα, Σχολικές Βιβλιοθήκες) καταργήθηκαν και δεν κουνήθηκε φύλλο.
  Δε μπορούσαν κι εδώ να βρουν μια άκρη στο ΕΣΠΑ ;
  Άιντε ρε άιντε …

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr