ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ Χ. ΤΣΟΠΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Προς αξιότιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κ. Αντώνη Σαμαρά.


Κύριε Πρόεδρε,

Με το σφουγγάρι σας σβήνετε τις προσδοκίες του Καστοριανού Νεοδημοκράτη για ανασυγκρότηση του κόμματος και την επαναφορά των αξιών με τις αρχές και τις αξίες των.

Δυστυχώς κύριε πρόεδρε το παρασκήνιο και η διαπλοκή καλά κρατεί. Διότι οι τρίτοι δεν μπορεί να έρχονται πρώτοι.

Η διαφαινόμενη επιλογή σας, για το αξίωμα του Δημάρχου Καστοριάς, τι αντιπροσωπεύει άραγε;

Τις φρέσκιες ιδέες, το καινούριο και το νεωτεριστικό, ή την επικράτηση μιας ιδιοκτησιακής αντίληψης και μιας ευνοιοκρατίας που παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές; Στην ατμόσφαιρα όμως του κόσμου που συνθέτει τη Νέα Δημοκρατία, υπάρχουν αρχές και αξίες που η πλειοψηφία τις ασπάζεται και τις υπηρετεί ανιδιοτελώς.

Γι’ αυτό λοιπόν, αξιότιμε κύριε πρόεδρε, χρειαζόμαστε και απαιτούμε έναν δήμαρχο που να τον χαρακτηρίζει η ηθική αδιαλλαξία και η πολιτική ηθική, και αυτό θα πρέπει να είναι το δικό σας προσωπικό δώρο στο προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας.


Χρυσόστομος Σ. Τσόπρας

π. μέλος ΝΟΔΕ Καστοριάςεισιτήριο αποτυχίας

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που προηγήθηκε, δεδομένου ότι αρχικά είχε προγραμματισθεί επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά μόνο στην έδρα της περιφέρειας στην Κοζάνη, τελικά αναμένεται αύριο να Παρασκευή 1η Οκτωβρίου να επισκεφθεί και στην Καστοριά, καθώς και να απευθυνθεί σε κομματική συγκέντρωση που προγραμματίστηκε τελευταία στιγμή σε ξενοδοχείο της περιοχής. Η παράλειψη της Καστοριάς από τον χάρτη των επισκέψεων αποδίδεται στις εμφυλιοπολεμικές (όπως πάντα) διαβουλεύσεις που εξελίσσονται μεταξύ των διαφόρων υποψηφίων για το πολυθρύλητο χρίσμα (ή στήριξη) της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Καστοριάς. Χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψη τους ότι τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια, το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Καστοριάς (με την παραδοσιακή του διάσταση ασφαλώς) αποδείχθηκε εισιτήριο αποτυχίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Σεπτέμβριος, 2010, 8:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ Χ. ΤΣΟΠΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ”

  1. Τα δύο κείμενα α) Επιστολή Τσόπρα και β) Εισιτήριο Αποτυχίας, προέρχονται από την εφημερίδα ΟΔΟ (αρ. φύλλου 560/30.9.2010, σελ.9)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr