«Με Υπεύθυνη Δήλωση οι άνεργοι του 2013 στο Κοινωνικό Τιμολόγιο»

Με Υπεύθυνη Δήλωση και με αντίστοιχη εξέταση από τις Ειδικές Επιτροπές των Δήμων θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους όσοι είναι άνεργοι το 2013, να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.) της ΔΕΗ, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στο «πρωινό ant1».

«Υπάρχει σκέψη, που πιθανά να ανακοινωθεί και σήμερα, οι άνεργοι του 2013 να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, κάνοντας μόνο μία απλή Υπεύθυνη Δήλωση, στην οποία θα δηλώνουν ότι είναι άνεργοι μέσα στο 2013 και παράλληλη εξέταση της περίπτωσης του από τις Ειδικές Επιτροπές των Δήμων, σε μία προσπάθεια της Κυβέρνησης να βοηθήσει όλο και περισσότερους συμπολίτες μας.
Όμως ξεκαθαρίζω πως, μετά θα υπάρξει έλεγχος και σε περιπτώσεις, που διαπιστωθούν ψεύτικες δηλώσεις, θα ζητηθούν πίσω και έντοκα, τα ποσά, που πλήρωσε ο δηλών ή η δηλούσα, με τη χορηγηθείσα έκπτωση».
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Δεκέμβριος, 2013, 8:57 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr