Υπ. Παιδείας: Θα αντικαταστήσει τους σχολικούς φύλακες με επιστάτες

Προήγηθηκε αναφορά σχολικών φυλάκων από το Βόλο.

Θα προχωρήσει στην πρόσληψη 1.050 ατόμων μέσω ΕΣΠΑ, όπως προκύπτει από έγγραφο με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου που διαβιβάστηκε στη Βουλή

Την πρόθεση του υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει στην αντικατάσταση των σχολικών φυλάκων με επιστάτες αποκαλύπτει έγγραφο του υπουργείου Παιδείας που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Στο έγγραφο αναφέρεται ότι το υπ. Παιδείας θα προχωρήσει στην πρόσληψη 1.050 επιστατών με πόρους από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ.

Το έγγραφο διαβιβάστηκε ύστερα από αναφορά των σχολικών φυλάκων Βόλου με την οποία διαμαρτύρονται ότι ενώ εδώ και 13 χρόνια προσφέρουν σημαντικό έργο στη φύλαξη σχολικών κτιρίων, στην προστασία των μαθητών από εξωσχολικούς παράγοντες και διαθέτουν αρκετό χρόνο στην επιστασία των σχολείων, καταργήθηκαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αν και την ίδια στιγμή δρομολογείται η πρόσληψη επιστατών μέσω του ΕΣΠΑ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Δεκέμβριος, 2013, 4:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr