Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ. ΝΑΥΑΓΙΟ –

 

» Άδειασε» η Ν.Δ τον Ζ. Τζηκαλάγια –

Σε ολόκληρη την Δ. Μακεδονία η Ν.Δ δεν  » άδειασε » κανέναν άλλον βουλευτή της παρά μόνο τον βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια.

Δήλωση Τζηκαλάγια : » προτείνω, εισηγούμαι δυνατά, η Ν.Δ να μην δώσει στήριξη σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχος της Καστοριάς»

: » Στηρίζουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Σήμερα προτείνουμε στην αντίστοιχη τοπική κοινωνία του:

 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Α/Α ΔΗΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 Καστοριάς Λιάντσης Κωνσταντίνος Νομάρχης Καστοριάς

 

 

Το όλο » άδειασμα» συζητιέται πολύ έντονα και συνδυάζεται από πολλούς νεοδημοκράτες, με την στήριξη Τζηκαλάγια, σε Μηταλίδη και Σ. Λιάνο για την ΝΟΔΕ- »Ναυάγιο», σήμερα στο θέμα της

 

στήριξης, θέμα αντιπεριφερειαρχών. Και επίσης, ότι είναι γνωστό πως επιθυμούσε για δήμαρχο, αντιπεριφερειάρχη, Γκέτσιο, Γαβριηλίδη.


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Σεπτέμβριος, 2010, 11:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr