Πού χρειάζονται αλυσίδες

Πολικές θερμοκρασίες – Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου. Χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας

Συννεφιά επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στη Βέροια, στην Κατερίνη, αλλά και στις Σέρρες, με τη θερμοκρασία στους 2 βαθμούς Κελσίου.

Στους μηδέν βαθμούς Κελσίου, είναι η θερμοκρασία στον Πολύγυρο.

Στους -2 βαθμούς Κελσίου, το θερμόμετρο στην Έδεσσα, στη Φλώρινα, αλλά και στα Γρεβενά. Αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων από Άγιο Αθανάσιο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, που παραμένει κλειστό. Κλειστά είναι τα χιονοδρομικά κέντρα στα 3-5 Πηγάδια, αλλά και στο Σέλι. Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου. Χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Δεκέμβριος, 2013, 8:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr