Απολογία της ΔΕΥΑΚ με δελτίο τύπου για τα 1300.00 ευρώ για ένα μήνα σε κινητά

Με Δ.Τ ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γ. Πετκανάς σχολιάζει την είδηση που δημοσιεύτηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ για το υψηλότατο μηνιαίο ποσό για κινητή τηλεφωνία ακόμη και σε 28 εργαζόμενους με χρήματα των Ελλήνων που φορολογούνται άγρια…..

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και σε απάντηση κάποιων όψιμων «προστατών» του δημοσίου συμφέροντος που επιδίδονται στη διασπορά ψευδών ειδήσεων και λαϊκίστικων υποσχέσεων, σας γνωστοποιούμε ότι:

Η ΔΕΥΑΚ διατηρεί σαράντα τρεις (43) τηλεφωνικές συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας, εκ των οποίων:
– Είκοσι οκτώ (28) κάρτες SIM χρησιμοποιούνται από τους εργαζόμενους για την εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης (επικοινωνία για αποκαταστάσεις βλαβών, συντονισμό συνεργείων, ενημέρωση πελατών κλπ.).
-Δέκα τέσσερις (14) κάρτες SIM χρησιμοποιούνται σε συσκευές τηλεχειρισμού GSM για τον αυτοματισμό και την παρακολούθηση σε 24ωρη βάση της λειτουργίας αντλιοστασίων και δεξαμενών των Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Καστοριάς, γεωγραφικής αρμοδιότητας της ΔΕΥΑΚ.
-Ένα (1) τηλέφωνο λειτουργεί ως τηλεφωνικό κέντρο εκτός υπηρεσιακών ωρών, από 15.00 – 07.00 καθημερινά και όλες τις ώρες το Σ/Κ. Οι κλήσεις των καταναλωτών κατευθύνονται σε απλή αναλογική γραμμή (χωρίς χρέωση κινητού). Η εκτροπή της κλήσης, που γίνεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου σ’ αυτό το τηλέφωνο, γίνεται με επιβάρυνση της Επιχείρησης και αυτό το τηλέφωνο αναλαμβάνει όλο το φορτίο των συνεννοήσεων για την εξυπηρέτηση 40.000 συμπολιτών μας – καταναλωτών ύδρευσης όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Με μία απλή διαίρεση καθένας μπορεί να διαπιστώσει ότι ο μέσος όρος χρέωσης ανά γραμμή είναι 24,71€ + ΦΠΑ, ποσό που η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ διαθέτει για την εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης και για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Επίσης καλό είναι να γνωρίζουν όσοι ξαφνικά ανακάλυψαν την αναγκαιότητα της ύπαρξης κοινωνικής πολιτικής ότι μπορούν να επισκεφθούν την ΔΕΥΑΚ και να ενημερωθούν για ότι επιθυμούν και ότι άλλο τους απασχολεί, με αυτόν τον τρόπο εκτός της ενημέρωσης για την ασκούμενη κοινωνική πολιτική της Επιχείρησης, την ενημέρωση για τη λειτουργία της και των εγκεκριμένων νόμιμων δαπανών της, θα μπορέσουν ενδεχομένως να αποφύγουν λάθη που εύκολα τους καθιστούν «λαϊκιστές πολιτικάντηδες» άλλων εποχών που δεν συμβάλλουν στον πολιτικό πολιτισμό και στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας, οι πολίτες και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ

Γιώργος Πετκανάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Δεκέμβριος, 2013, 12:48 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr