Δεν θα γίνει ποτέ η σήραγγα της Κλεισούρα με ευθύνη της περιφέρειας Δ. Μακεδονίας και των τοπικών περιφερειακών συμβούλων

Η Μαρία Αντωνίου 2 μήνες τώρα πιέζει κοινοβουλευτικά ΔΑΚΗ,περιφερειακούς συμβούλους και υπουργούς για την υπόθεση της Κλεισούρας που μάλλον την έχουμε αποχαιρετήσει.

2,5 εκατομμύρια ευρώ ξοδέψαμε για την μελέτη αλλά φαίνεται καθαρά πως η περιφέρεια δεν το κυνηγά καθόλου αυτό το μεγάλο έργο.

Χθες η κ. Αντωνίου έλαβε στην βουλή απάντηση του γενικού γραμματέα δημοσίων επενδύσεων ΕΣΠΑ κ. Γ. Γιαννούση ο οποίος σχεδόν ξεκάθαρα δηλώνει πως δεν περιλαμβάνεται το έργο στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα και πως η ενδεχόμενη συγχρηματοδότηση του συναρτάται με την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων της περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στα πλαίσια του ΠΕΠ.

Απάντηση :

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Δεκέμβριος, 2013, 6:47 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr