ΚΛΕΙΝΟΥΝ 3 ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΕΙ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ Δ.Π.

Αποφασισμένος να προχωρήσει στο κλείσιμο των τριών τμημάτων του παραρτήματος του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας στα Γρεβενά από τις 4 Οκτωβρίου είναι ο πρόεδρος του ΤΕΙ κ Γεώργιος Χαραλαμπίδης, αν δεν βρεθεί το αναγκαίο διοικητικό προσωπικό. Το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας αδυνατεί να υποστηρίξει διοικητικά τα Τμήματα του παραρτήματος στα Γρεβενά.

O πρόεδρος του ΤΕΙ τονίζει ότι ΄΄ έχουμε εκπέμψει σήμα s.o.s. προς όλες τις κατευθύνσεις με απάντηση σιγή ιχθύος . Η διοίκηση του ΤΕΙ δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην απόφασή της αφού ήδη έχει ενημερώσει και την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας για την λειτουργική εικόνα που χαρακτηρίζει το παράρτημα. Ενημέρωσε το Υπουργείο Παιδείας πως δεν διαθέτει κανέναν διοικητικό υπάλληλο ( μόνιμο ή με σύμβαση), τονίζοντας παράλληλα στους φορείς των Γρεβενών, πως αν δεν βοηθήσουν στη λύση του προβλήματος, θα αναγκαστεί να κλείσει από ανάγκη και τα τρία τμήματα του παραρτήματος.
Να σημειώσουμε επίσης ότι οι φοιτητές με τους νεοεισερχόμενους είναι πάνω από 1000 άτομα.

Σχετικά με το παραπάνω ζήτημα συνέντευξη τύπου θα δώσει ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτ.Μακεδονίας τη Δευτέρα 4/10/2010 στις 11:30 στο παράρτημα του ΤΕΙ στα Γρεβενά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Οκτώβριος, 2010, 1:42 πμ. στις Κατηγορίες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr