Μόνο στις Εφορίες οι τροποποιητικές δηλώσεις φόρου εισοδήματος

Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης ξεκαθάρισε πως μόνο στις Εφορίες, και όχι μέσω Internet, γίνονται οι τροποποιητικές δηλώσεις φόρου εισοδήματος.

Μέσω Τwitter ο Χάρης Θεοχάρης διέψευσε τις πληροφορίες πως είναι δυνατή η υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων φόρου εισοδήματος μέσω Internet.

Αυτό δηλαδή σημαίνει πως όσοι φορολογούμενοι έχουν υποβάλει λανθασμένη φορολογική δήλωση θα πρέπει να πάνε στην εφορία και να υποβάλλουν χειρόγραφη τροποποιητική δήλωση.

Πρόσέξτε τώρα τη διαφορά.
Εαν από την τροποποιητική δήλωση προκύπτει περισσότερος φόρος, σε σχέση με την αρχική δήλωση, δεν θα υπάρχει πρόστιμο, αλλά ο πρόσθετος φόρος και οι προσαυξήσεις.

Εαν όμως, σύμφωνα με το Βήμα, προκύπτει μείωση φόρου σε σχέση με την αρχική δήλωση, τότε θα υπάρχει πρόστιμο!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Δεκέμβριος, 2013, 11:12 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr