Φοροδιαφυγή – ρεκόρ από γιατρούς – Εκατοντάδες μαιευτήρες στη φάκα του ΣΔΟΕ

Τα… αγέννητα παιδιά έβαλαν στη φάκα του ΣΔΟΕ εκατοντάδες γιατρούς σε Αττική, Πάτρα και Κρήτη. Όπως αποκαλύπτεται εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, γεννήσεις έγιναν, όμως οι γιατροί ποτέ δεν τις πέρασαν στα χαρτιά τους με αποτέλεσμα να γλιτώσουν εκατομμύρια ευρώ από φόρους.

Οι έρευνες του ΣΔΟΕ έγιναν γα πρώτη φορά με τη λεγόμενη αντίστροφη πορεία. Αντί ελέγχου στα έγγραφα των γιατρών το ΣΔΟΕ άφησε τα ιατρεία στο τέλος.
Πρώτα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” έγιναν έλεγχοι στα ληξιαρχεία όπου καταγράφονται οι γεννήσεις. Από εκεί προέκυψαν τα μαιευτήρια όπου ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά.
Από τα αρχεία των μαιευτηρίων ήρθαν στο φως τα ονόματα των γιατρών και έτσι οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέληξαν στα ιατρεία όπου διαπίστωσαν ότι οι γιατροί δεν είχαν δηλώσει στα βιβλία τους το παραμικρό.
Είχαν εισπράξει δηλαδή τεράστια ποσά, ειδικά στην περίπτωση καισαρικών, τα οποία δεν δήλωσαν ποτέ στην εφορία.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται μάλιστα ανακοινώσεις με ονόματα και ποσά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Δεκέμβριος, 2013, 11:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr