Μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου οι 102 δόσεις για τα αυθαίρετα – ημιυπαίθριους

Με το πέρας του διαστήματος, οι δόσεις αυτομάτως θα πέσουν στις 84

Περιθώριο πέντε εβδομάδων για να τύχουν των ευνοϊκών ρυθμίσεων με τις μεγάλες δόσεις για τα αυθαίρετα έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων που θα υπαχθούν στο νόμο 4178. Μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου όσοι καταθέτουν αιτήσεις για υπαγωγή θα εξοφλήσουν τα πρόστιμα σε 102 δόσεις. Με το πέρας του διαστήματος, οι δόσεις αυτομάτως θα πέσουν στις 84.

Η ίδια προθεσμία αφορά και όσους έχουν εκκρεμότητες με τους ημιυπαίθριους με τη διαφορά ότι θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε ό,τι αφορά τα παράβολα, καθώς πρόκειται για τον αρχικό νόμο για τον οποίο οι δηλώσεις γίνονταν μέσω των πολεοδομικών γραφείων και όχι ηλεκτρονικά. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος, όσοι ιδιοκτήτες ημιυπαίθριων σταμάτησαν να πληρώνουν τις δόσεις που προβλέπει ο νόμος 3843, μπορούν να κάνουν χρήση του νέου νόμου των αυθαιρέτων με την προϋπόθεση ότι θα ξανακαταθέσουν παράβολο και ό,τι έχουν πληρώσει μέχρι σήμερα θα συμψηφιστεί με βάση τα όσα προβλέπει ο 4178.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Δεκέμβριος, 2013, 10:35 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr