Αντιμνημονιακός… «Παπά Σούρας» Β. Διαμαντόπουλος στα καρναβάλια του Άργους Ορεστικού

Δείτε video από την στιγμή που εμφανίσθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ως «Παπά Σούρας»

«Κοινώνησε» και την βουλευτή της ΝΔ, Μαρία Αντωνίου.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HJQfLE72MEE[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Ιανουάριος, 2014, 7:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

18 Σχόλια για “Αντιμνημονιακός… «Παπά Σούρας» Β. Διαμαντόπουλος στα καρναβάλια του Άργους Ορεστικού”

 1. Ανδρεας χρηστου

  τόσες μαλακίες για ένα καρναβάλι δείχνει ότι πολλοί δεν αντέχουν το γέλιο είχε δίκιο η Λιλή ζωγράφου στην αντιγνώση

 2. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΩΛΕΝΙΟΣ

  Εβραιοχριστιανοταλιμπάν δέν είναι δική σας η Χώρα, Στήν Ελλάδα θα γίνονται ειτε το θέλετε ειτε οχι Ελληνικες γιορτες με Ελληνικά δρώμενα, αν δέν σας αρέσουν τα μπογαλάκια σας και στήν πατρίδα σας το ισραήλ να υμνολογείτε Γιαβχέ Αβρααμ και Τζέσουα, εν ολίγοις ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

 3. Communism

  Αφηστε το Βαγγέλη ήσυχο. Αυτα εχει το καρναβαλι και σε οποιον δεν αρεσει δεν πειραζει. Οι μητροπολιτες δεν καταλαβαινω γιατι θιχτηκαν; Το καρναβαλι του Αργους εχει ιστορια ετων. Νομιζω οτι καποιοι ειναι τελικα Φαρισαιοι και υποκριτες!!! ΟΥΕ!!!

 4. ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟ ΣΑΘΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

 5. L

  Εάν το συγκεκριμένο σκάνδαλο περιοριζόταν ή αφορούσε αποκλειστικά και μόνο στον ασεβέστατο βουλευτή του ελεεινότερου ποιοτικά κόμματος που λυμαίνεται την ελληνική πολιτική ζωή τότε το κακό θα ήταν μικρό.
  Όταν όμως βλέπει κανείς να «συνευδοκεί τοις πράσσουσι» και η «συντηρητική» βουλευτίνα του κόμματος που προφανώς καπηλεύεται το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» προς άγραν ψήφων και όταν το, χείριστον όλων, η πλειοψηφία των παρισταμένων θεάται απαθώς, και μάλλον ευχαρίστως, τη διακωμώδηση των ιερών και των οσίων του έθνους μας, επιδοκιμάζοντας με την εν γένει στάση της τα γιγνόμενα, τότε κάθε ορθοφρονούν μέλος της ελληνικής κοινωνίας μελαγχολεί και βυθίζεται αναποφεύκτως σε απαισιόδοξες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον της νεοελληνικής κοινωνίας, της οποίας η ποιοτική καθίζηση έχει καταστεί ορατή και σε τυφλό.

 6. Πάλι κρύβεται ;

  http://www.amen.gr/article16484
  ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ;;;;;;;
  ΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ;
  Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
  ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ -ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ- ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΥ.
  ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

 7. Parlapipas

  @ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;
  Αααα μάλιστα τώρα….
  Το πρόβλημα είναι η μάσκα η οποία έγινε μούσι και ράσο και η προσωπική επίθεση????Δεν είδα θυμό απο αυτό το »αθώο» πείραγμα αλλά γέλια και αλληλοπειράγματα εκατέρωθεν των δύο (και καλά κάνανε γιατί τουλάχιστον δείχνουν και αίσθηση του χιούμορ).
  Το θέμα δεν ξέρω αν θα μπορούσε να λέγεται Αριστοφανικό -εγώ θα το τοποθετούσα στην Αριστοφανική Σάτυρα γιατί καυτηριάζει πολιτικά και ηθικά ζητήματα όπως οικονομική και κοινωνική πολιτική καθώς και θρησκευτική υποκρισία.
  Για την θρησκευτική υποκρισία (που εκτιμώ έχουμε όλοι μας) δεν καυτηριάζει το περιεχόμενο τόσο πολύ όσο το τέλεση του. δηλ. Πολλές φορές παρευσκόμαστε σε θρησκευτικές τελετές χωρίς να ξέρουμε την ουσία (αγοράζοντας Χριστό όπως λέει και ο Καζαντζάκης)
  Και εν κατακλείδι αν ο Χριστιανισμός είναι ελευθερία και αγάπη ποιοί είμαστε εμείς οι οποίοι θα περιορίσουμε και τιμωρήσουμε κάποιον επειδή αμφισβητεί τον Χριστό έστω και δημόσια?
  »Εγώ δε λέγω υμίν μη αντιστήναι τω πονηρώ» (Ματθ Επί του όρους ομιλία)

 8. Εδώ σε θέλω κάβουρα...

  Έχω μια ειλικρινή απορία.
  Στο Άργος Ορεστικό δεν παρακολούθησαν το Καρναβάλι έγγαμοι ιερείς με τα παιδιά τους, καθηγητές και δάσκαλοι;
  Πού είναι τώρα ένας διανοούμενος θεολόγος να διαχωρίσει τη θέση του επωνύμως και δημοσίως από όσα είπε και έπραξε και εξέφρασε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ;
  Πάλι θα μουλώξουν όλοι μπροστά στην «εξουσία» ;
  Ας κάνουν τους έξυπνους στο Facebook.

 9. Άρχισαν τα όργανα...

  http://www.agioritikovima.gr/eksomologos/35915-o-bouleutis-tou

  Γιατί όμως γράφουν ότι υπάρχει μόνο αυτό το βίντεο ;
  Τι να σας κάνω που δεν ξέρω να τους στείλω ετούτο εδώ που έχει και πιο πολλές σκηνές και πολλά σχόλια.
  Όποιος μπορεί ας τους το στείλει.

 10. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;

  Μάλλον για να προκαλέσεις τη συζήτηση και όχι το κοινό αίσθημα τα λες αυτά, Παρλαπίπα.
  Μάνι μάνι τόβγαλες το συμπέρασμα και μας λες θεομπαίχτες και τυπολάτρες.
  Αυθαίρετο αυτό.
  1)Γιατί δικαιούμαστε κι εμείς να σε πούμε ανιστόρητο. Και να το εξηγήσω. Το Καρναβάλι επί αιώνες (όπως και η αρχαία ελληνική κωμωδία) χρησιμοποιούσαν ακραίες εκφράσεις (λεκτικές και σωματικές) με έναν όμως όρο :
  Οι πρωταγωνιστές φορούσαν προσωπείο (μάσκα), ώστε να μην αναγνωρίζονται και πάει το θέμα προσωπικά (όπως εδώ και τώρα), αλλά να επικεντρώνεται η σάτιρα σε ένα καίριο ζήτημα, το περιεχόμενο που λες κι εσύ.
  Άρα, τέτοιες εμφανίσεις σήμερα μόνο Αριστοφανικές δεν είναι…
  2) Δεν ξέρω αν βρήκες τη στάση κάποιων πολιτικών γλυκανάλατη, αλλά μην αποκλείεις και το ενδεχόμενο να ήταν απλώς κόσμια και συνεπής προς τις αρχές τους στην υπόλοιπη ζωή τους. Δεν αρκεί να ανοίγουν το γλέντι ή να παρακολουθούν από την εξέδρα και όταν τους καλέσει καμιά παρέα να χορέψουν κι αυτοί;
  Εξ άλλου ή ως πολιτικός συμμετέχει κάποιος στα κοινά ή ως πολίτης. Και τα δύο ταυτόχρονα νομίζουν ότι τα καταφέρνουν μόνο άτομα σε σύγχυση, σε διχασμό προσωπικότητας. Αριστοτελικός Νόμος.

 11. ΝΙΚΟΣ

  @Parlapipas

  Μη στενοχωριέσαι, φίλε, και μας τα λες παραπανίσια. Κι εμείς την προσωπική μας συνείδηση εκφράζουμε όταν ανατριχιάζουμε ακούγοντας έναν βουλευτή να λέει σε μια βουλευτίνα «σκύψε ευλογημένη» και να της προτείνει το ποτήριο, όπως ο ιερέας στην ύψιστη στιγμή της Θείας Ευχαριστίας.
  Στην Καστοριά οι πολιτικοί κήδεψαν καν και καν. Τώρα θα βάλουν φρένο;

 12. Parlapipas

  Ηθικοφανείς και Θεομπαίχτες τυπολάτρες.Το καρναβάλι είναι ευκαιρία σάτυρας και εδώ ο βουλευτής (που δεν τον ψήφισα) εκφράζει την προσωπική του συνείδηση όπως κάθε πολίτης στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των ιδεών. Μας πείραξε ο τρόπος ή το περιεχόμενο του μυνήματος που εξέφρασε ο βουλευτής?Και γιατί να θεωρήσω πιο σοβαρούς τους πολιτρικούς και πολιτευτές κάθε βαθμίδας των οποίων οι εμφανίσεις τους στο καρναβάλι όχι μόνο δεν περιείχαν κάποιο ουσιαστικό μύνημα αλλά τουναντίον υποδήλωναν ψηφοθηρική γλυκανάλτη συμπεριφορά?

 13. ΝΙΚΟΣ

  Το κυριότερο που ξέχασε ο κ. Διαμαντόπουλος και η παρέα του είναι ότι όσο πιο ευφυής είναι η σάτιρα, τόσο πιο πολύ γέλιο ευχαρίστησης προκαλεί.

  Αν οι ίδιοι κατάλαβαν να χάρηκε τόσο πολύ ο κόσμος, με αυτή τη βλασφημία προς τον Χριστό και την Παναγία – που εμείς τιμάμε ως Πατέρα και Μητέρα-

  του χρόνου ας σατιρίσουν έτσι τη μάνα τους και τον πατέρα τους !

  Μόνο που κανείς σώφρων δεν θα το δεχθεί αυτό και δεν θα γελάσει, τρομάρα τους !

 14. Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της γης

  «Νουθετείτε τους ατάκτους» γράφει ο Απόστολος Παύλος.
  Αυτό περιμένουμε και οι πιστοί από τον άξιο Ποιμενάρχη μας και όχι να υποχωρήσει μπροστά στο κοσμικό αξίωμα ενός βουλευτή (πάντως όχι ευσχήμονος…).
  Δεν χωρούν δικαιολογίες.

 15. ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

  Έχω σοβαρή απορία :
  ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΥΜΙΑΤΟ ;
  Για να προσέχουμε και λίγο…

 16. ΑΙΣΧΟΣ !

  Αμ το είδα το βίντεο, που να μην έσωνα !
  Πάνω που είπα να ξεχάσω εκείνο το «πάσχετε από ακράτεια», τώρα ξεστόμισε το «σκύψε ευλογημένη» !
  Αν τόλεγε κανείς σε μένα, είχε να φάει μπάτσα που θα τη θυμόταν μια ζωή…
  Σατιρικότατη βεβαίως βεβαίως.

 17. Πόσο ακόμα θα μας κοροϊδεύουν;;;

  ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
  ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ;
  ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ;;;
  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ !

  ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΞ.

 18. Ανώνυμος

  Είχαμε στη Θεσσαλονίκη το «παιδί του λαού», τον Παναγιώτη, που έπαιρνε και μικρόφωνο στα μπουζούκια, να χαίρεστε κι εσείς στην Καστοριά τον Βαγγέλη!

  Άμα ψηφιστεί το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων τί να ντυθούμε του χρόνου;

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr