Κριτική επιτροπή βραβεύσεων καρναβαλιού του Δ.Α.Ορεστικού ” Άλλον τίτλο δήλωσε για να συμμετέχει και σε προσβολή Ιερών Μυστηρίων προχώρησε…..”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κριτική επιτροπή βραβεύσεων Καρναβαλιού του Δήμου Άργους Ορεστικού, λαμβάνοντας υπόψη το Δελτίο Τύπου του Δήμου με θέμα τα τεκταινόμενα του φετινού καρναβαλιού του Άργους Ορεστικού, καθώς και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στα οποία αποτυπώνονται δρώμενα που προσβάλλουν την Εκκλησία και τα Ιερά της Σύμβολα, που δεν έγιναν αντιληπτά κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης, θεωρεί ότι η σάτιρα με τον τίτλο “Η κρίση πέθανε”, χρησιμοποιώντας ανεξέλεγκτα θεσμούς και σύμβολα, κατέληξε τελικά όχι στον απώτερο στόχο της, αλλά στην προσβολή Ιερών Μυστηρίων της Εκκλησίας.

Η αναγραφή στον πίνακα αποτελεσμάτων έγινε για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν η μοναδική συμμετοχή που δηλώθηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία (σάτιρα).

Η Κριτική Επιτροπή

Βραβεύσεων Καρναβαλιού

Δήμου Άργους Ορεστικού

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Ιανουάριος, 2014, 5:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση


Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr