Δ. Νεστορίου » θέλουμε δήμαρχο από το Νεστόριο και όχι απο αλλού » – Βανόπουλος και Βυσούλης τι θα κάνουν άραγε;

Πολλές και διαφορετικές είναι οι φωνές ειδικά από το Νεστόριο που δηλώνουν πως θέλουν δήμαρχο από το Νεστόριο και όχι από άλλη περιοχή του δήμου.

Υποψήφιοι φυσικά υπάρχουν και από άλλες περιοχές εκτός Νεστορίου.

Τι θα κάνουν άραγε Βανόπουλος & Βυσούλης;

O Nίκος Βανόπουλος συνεργάτης του Γιάννη Ελευθερίου στην ΕΑΣ αλλά και ο π. Δήμαρχος κ. Βυσούλης καλός φίλος και υποστηρικτικής της Λ. Πουρσανίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιανουάριος, 2014, 1:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Δ. Νεστορίου » θέλουμε δήμαρχο από το Νεστόριο και όχι απο αλλού » – Βανόπουλος και Βυσούλης τι θα κάνουν άραγε;”

 1. bb

  Ακριβώς… Δεν είναι κοινότητα Νεστορίου, αλλά ο δήμος Νεστορίου.
  Ας καταλάβουν πλέων ότι δήμος, δεν είναι το Νεστόριο αλλά και τα χωριά γύρο από αυτό, ανεξάρτητα από τον πληθυσμό τους. Ας μάθουμε να ψηφίζουμε σε αυτήν την χώρα για το καλό αυτού του τόπου, ψηφίζοντας άξιους ανθρώπους, που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν σε αυτόν, και ας μην είναι από το «χωριό μας».
  Ας μάθουν και κάτι ακόμα… Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, ένας δήμαρχος όποιος και να είναι αυτός, απο όπου και να είναι αυτός, εάν δεν έχει δυναμικούς συνεργάτες γύρο του δεν θα καταφέρει να κάνει τίποτα…
  Δήμαρχος και Δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να είναι από οποιαδήποτε Δημοτική ενότητα του Δήμου. Οχι δήμαρχος από την έδρα και τον στηρίζουν σύμβουλοι απο της την περιφέρεια αυτής.

 2. aa

  Κάποιος θα πρέπει να τους πει στο Νεστόριο .Ότι δε μιλάμε πλέον μόνο για Νεστόριο αλλά και για άλλα χωριά που αποτελούν το Δήμο Νεστορίου αυτήν την τοπικιστική τους αντίληψη και την υπεροψία καλό θα είναι να τη ξεπεράσουν γιατί τους αφήνει πολύ πίσω κάτι που φαίνεται και στη καθημερινότητα τους, ο Δήμος Νεστορίου αποτελείται από πολλά αξιόλογα Χωριά με αξιόλογους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν σε όλο το Δήμο .

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr