Ψήφισμα Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Νεστορίου για τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχάλη Σημαιοφορίδη

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ και ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ – Οι Σύλλογοι Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου και του Γυμνασίου Νεστορίου συνήλθαν έκτακτα σήμερα 14 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 9:00 π.μ. ύστερα από την αναγγελία του πρόωρου και αιφνιδίου θανάτου του αξιαγάπητου συναδέλφου και επί πολλά συναπτά έτη Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Νεστορίου ΜΙΧΑΛΗ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗ και αφού έλαβαν υπόψη την ανεκτίμητη προσφορά του σε όλους τους τομείς της πνευματικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και ιδιαίτερα στο χώρο της Εκπαίδευσης

ομόφωνα αποφάσισαν

  1. Να παρακολουθήσουν την εξόδιο ακολουθία σύσσωμοι οι Σύλλογοι Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου και του Γυμνασίου Νεστορίου.
  2. Να εκφράσουν δημόσια με το ψήφισμα αυτό τη θλίψη και την οδύνη των συναδέλφων για τον άδικο χαμό ενός νέου και αξιόλογου συνανθρώπου μας.
  3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης για την πολυετή προσφορά του στην εκπαίδευση.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Ιανουάριος, 2014, 11:23 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr