ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Χ. ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

» Άλλο το κόμμα και κάτι άλλο οι δημοτικοί συνδυασμοί» –

Την παραίτηση του μάλλον θα καταθέσει τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ Νεστορίου ώστε να μπορέσει χωρίς προβλήματα να συμμετέχει στο υποψήφιο δημοτικό ψηφοδέλτιο του Χρήστου Γκοσλιόπουλου ο οποίος στην προχθεσινή παρουσίαση του συνδυασμού άφησε κενές δυο θέσεις ( Νεστόριο και Διποταμία). Η μια από αυτές θα καλυφθεί από τον κ. Νίκο Βανόπουλο ο οποίος όπως και όλοι φυσικά, διαφωνεί με την κομματικοποίηση των δημοτικών ψηφοδελτίων κάτι άλλωστε που υποστηρίζει δυνατά και ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Βανόπουλος θα παραιτηθεί από την προεδρεία αλλά και από μέλος της Ν.Δ ώστε να σταματήσουν οι πιέσεις και οι απειλές.

Σήμερα το πρωί μάλιστα, ανεπίσημα, οι δυο άνδρες συναντήθηκαν στο δημαρχείο του Νεστορίου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Οκτώβριος, 2010, 8:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr