Δεδομένη η κάθοδος του Γιάννη Παπα’ι’ορδανίδη – Έντονες επαφές με παράγοντες και πολίτες σε όλη την Δ. Μακεδονία

ΔΕΔΟΜΕΝΗ η δεύτερη Κυριακή. Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα –

Ο Γ. Παπα’ι’ορδανίδης θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας σύμφωνα με όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες μας.

Αυτές τις μέρες είναι πολλές οι επαφές που γίνονται σε Φλώρινα και Γρεβενά, ενώ από αύριο ξεκινούν συντονισμένες κινήσεις για Καστοριά με διάθεση για ριζική ανανέωση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Φεβρουάριος, 2014, 7:46 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Δεδομένη η κάθοδος του Γιάννη Παπα’ι’ορδανίδη – Έντονες επαφές με παράγοντες και πολίτες σε όλη την Δ. Μακεδονία”

  1. παλιοπασόκος

    Ήμουν στο χώρο που κατέβασε τον Παπαιοδανιδη … αποδείχθηκε πολύ κατώτερος τον περιστάσεων , ήταν άχρωμος και άοσμος . Στην Καστοριά δεν πάτησε ποτέ , δεν μας ρώτησε σαν κομματικά όργανα τίποτε και ποτέ !!! Η άποψη μου είναι να καθίσει στα αυγά του άλλωστε γεωκτηνοτρόφος είναι και μόνο κοζανητης , ας προχώρηση με τον συνδυασμό του που κοιτάζει και αλλού τώρα και ας αφήσει τις ανανεώσεις κατά μέρος και αν μπορεί να πάρει τους κολαούζους του . Τώρα στηρίζουμε εμάς και κανέναν άλλο !!!

  2. Μαρία

    Καρυπίδης Δαγκωτό

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr