Σε 15 μέρες έτοιμη πρόταση για ένα νέο τοπικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα

Δ.Τ – Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στο ξενοδοχείο Έσπερος, σύσκεψη των φορέων του Νομού μας, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκε το σύνολο των φορέων του Νομού μας και μετά από γόνιμο διάλογο, αποφασίστηκε να κατατεθεί στον Ο.Α.Ε.Δ, η πρόταση του Εργατικού Κέντρου γι΄ ένα νέο Τοπικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα ( Τ.Ο.Π ), αφού ληφθούν υποψιών και ενσωματωθούν , οι επί μέρους παρατηρήσεις και προτάσεις που κατέθεσαν στην σύσκεψη, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Καστοριάς κ. Σαββόπουλος Δ., ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Καραταγλίδης Χ., ο εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε κ. Αποστολίδης Π., ο πρόεδρος των εμπειροτεχνών και εκπρόσωπος της ΤΣΕΒΕ Κ. Ιωάννου Β. και ο εκπρόσωπος της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ κ. Βαρσάμης Κ.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ευχαριστεί τους φορείς του Νομού μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου, για τη συμμετοχή στη σύσκεψη, γιατί η συμμετοχή, η συμπόρευση, οι κοινές προτάσεις και η κοινή δράση – πίεση όλων μας, είναι η εγγύηση για ένα καλύτερο Αύριο του Νομού μας.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε Κ Κ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΑΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Φεβρουάριος, 2014, 9:42 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Σε 15 μέρες έτοιμη πρόταση για ένα νέο τοπικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα”

  1. Tάκης

    Aσε μας ρε Μαλέα…..

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr