ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ –

Ακόμη και σήμερα που η θερμοκρασίες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου είναι πολύ χαμηλές το πρόβλημα της » μολυσμένης » λίμνης της Καστοριάς είναι μεγάλο.Επιστήμονες φωνάζουν τα τελευταία 15 χρόνια έντονα αλλά οι αυτοδιοικητικοί αδιαφορούν και η πολιτεία έχει εγκαταλείψει κάθε σκέψη για εξυγίανση.

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως δυστυχώς ακόμη και σήμερα με μεγάλη ευθύνη του Δήμου Καστοριάς,περίπου 700 νοικοκυριά αδειάζουν καθημερινά τα λύματα τους στην » άρρωστη » λίμνη και Νομάρχης Καστοριάς αλλά και περιφερειάρχης παρακολουθούν αδιαφορώντας.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες το πρόβλημα παραμένει και διογκώνεται.Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Οκτώβριος, 2010, 10:16 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr