Όχι μόνο εκεί πρώτοι!

Tου Βασίλη Κωνσταντίνου –

Οι έλληνες αθλητές μας έδωσαν μεγάλη χαρά με την παρουσία τους .Επικεφαλής μιας πανέμορφης τελετής .Πρώτοι στο στάδιο με την σημαία μας να κυματίζει μας έκαναν έστω και για λίγο περήφανους . Αυτή η πρωτιά των Ολυμπιακών αγώνων πιστεύω να μείνει. Μας αξίζει. Είναι όμως πρωτιά που ανήκει στους προγόνους μας στην ιστορία μας.. Εμείς τρομάρα μας , έχουμε πρωτιές ουκ ολίγες .Μόνο που είναι από την ανάποδη! Το πνεύμα όμως αυτό, του πρώτου τιμώμενου και άρα των ιδιαιτέρων υποχρεώσεων που απορρέουν από την ιστορία μας αντί να γίνει κίνητρο για δημιουργία, σχεδιασμό δουλειά επιμονή, γίνεται αντικείμενο γραφικών, φαντασιόπληκτων που το εκμεταλλεύονται αδιάντροπα. Το πιάνουν κοινώς στα στόματά τους και το μαγαρίζουν πολλοί γραφικοί. ΄Ετσι το απαξιώνουν ,καλύτερα το βρωμίζουν !Το «Είμαστε ξεχωριστό έθνος, μας ζηλεύουν όλοι, συνωμοτούν όλοι εναντίον μας ,όλοι μας υπονομεύουν φταίνε οι σιωνιστές κλπ» χρησιμοποιείται άκομψα χοντροκομμένα σαν δικαιολογία για την σημερινή μας απόσταση από τους πρώτους . Από τους καλύτερους . Φυσικά δεν είναι δυνατόν είμαστε πρώτοι στα χειμερινά σπορ αλλά γιατί όχι σε άλλους τομείς; Γιατί όχι αυτό να δώσει κίνητρο σ΄ όλους μας να καταβάλλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια για να είμαστε αχ όχι πρώτοι σε αξιόλογη θέση . ΄Ε ,να δικαιολογήσουμε την φήμη μας βρε αδελφέ!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Φεβρουάριος, 2014, 11:22 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Όχι μόνο εκεί πρώτοι!”

  1. Στοχαστής σχολιαστής αμπελοφιλόσοφος

    Είσαι μεγάλος! Είσαι ωραίος! Βάλε για Δήμαρχος….!!!

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr