Το επίδομα τέκνων έρχεται από τον Απρίλιο – Δείτε τις αλλαγές στο τρόπο καταβολής

Από τον Απρίλιο θα ξεκινήσει να δίδεται το επίδομα τέκνων από φέτος με τους δικαιούχους να λαμβάνουν με την πρώτη δόση από 120 ως και 1.225 ευρώ.

Ουσιαστικά το επίδομα εφέτος θα αρχίσει να καταβάλλεται τρεις μήνες νωρίτερα από πέρυσι καθώς από φέτος οι δηλώσεις θα ξεκινήσουν από 20 Μαρτίου και η εκκαθάριση θα γίνει ηλεκτρονικά και άμεσα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” 700.000 δικαιούχοι θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν άμεσα το επίδομα ειδικά εκείνοι που θα υποβάλλουν το έντυπο Α21 μαζί με τη φορολογική δήλωση. Η ηλεκτρονική φόρμα έχει εφαρμογή που δείχνει εάν υπάρχουν λάθη ώστε να μπορέσουν οι δικαιούχοι να τα διορθώσουν ενώ όσοι έχουν πάρει διαζύγιο μπορούν να κάνουν κοινή δήλωση χωρίς να χρειάζεται δικαστική απόφαση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Φεβρουάριος, 2014, 10:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr