«Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης μοιράζει τρόφιμα βράδυ και χωρίς κριτήρια, σε ημέτερους»

κ. Δακή τι γίνεται επιτέλους…….

Καταγγελία αναγνώστη στο Kozanimedia: «Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης μοιράζει τρόφιμα βράδυ και χωρίς κριτήρια, σε ημέτερους»-Τι απαντά ο αντιπεριφερειάρχης-Τι λένε ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού και ο πρόεδρος της Νεράιδας.

Σε μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία σε βάρος του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Σβώλη και της λειτουργίας της περιφερειακής αρχής προβαίνει αναγνώστης του Kozanimedia και δημότης της Τοπικής Κοινότητας Νεράιδας, του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει, το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου, ο αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενος από δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και κάτοικο της περιοχής, έφτασε στη Νεράιδα και διένειμε τρόφιμα (πιθανότατα από τη βοήθεια της Ε.Ε.) σε 10 περίπου οικογένειες, ΧΩΡΙΣ προηγουμένως να έχει ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο, αλλά με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικά του κριτήρια και μόνο, σύμφωνα με τα όσα του είχε αναφέρει ο εν λόγω πολίτης με καταγωγή από τη Νεράιδα.  Μάλιστα, στην καταγγελία αναφέρεται πως υπήρχαν πολίτες με πραγματικά οικονομικά προβλήματα που δεν έλαβαν τρόφιμα, αναφέροντας, ως παράδειγμα, και συγκεκριμένη κάτοικο της περιοχής με καταγωγή χώρα του εξωτερικού,  η οποία, όπως υποστηρίζει ο καταγγέλων, την επόμενη ημέρα εξέφρασε παράπονα σε συγγενικό πρόσωπο συμβούλου και, έτσι, της…δόθηκαν τρόφιμα!

Το Kozanimedia επικοινώνησε με το δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ανέφερε πως «ενημερώθηκα εκ των υστέρων για το περιστατικό Όχι, δεν υπήρχε καμία απολύτως συνεργασία του αντιπεριφερειάρχη με τη δημοτική αρχή».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Νεράιδας Ξενοφών Βαϊζογλου ανέφερε στο kozanimedia ότι δεν είχε ενημερωθεί από τον αντιπεριφερειάρχη πως επρόκειτο να μοιράσει τρόφιμα σε κατοίκους της περιοχής και είναι γνώστης του θέματος, έχοντας επικοινωνήσει στη συνέχεια τηλεφωνικά με τον Γιώργο Σβώλη, ζητώντας του εξηγήσεις για τα κριτήρια επιλογής και διανομής.

Ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης, μιλώντας στο Kozanimedia, δέχεται πως δεν είχε ενημερώσει το Τοπικό Συμβούλιο και το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, τονίζοντας πως η όλη διαδικασία γίνεται για τη βοήθεια άπορων συμπολιτών μας που έχουν την ανάγκη μας, με βάση στοιχεία που υπάρχουν, αφήνοντας να εννοηθεί πως η όλη πρωτοβουλία γίνεται συμπληρωματικά με τους Δήμους, καθώς όπως σημειώνει ο ίδιος «υπάρχουν συμπολίτες μας που από περηφάνια δε δέχονται να καταγραφούν ως άποροι, αλλά έχουν μεγάλη ανάγκη». Σύμφωνα με τον ίδιο, στη Νεράιδα δόθηκαν τρόφιμα μόνο σε 4 και όχι και σε 10 οικογένειες, Οπως λέει ο ίδιος, ο εν λόγω κάτοικος της Νεράιδας μπήκε στο κατάστημα του και του επιτέθηκε λεκτικά, ενώπιον κόσμου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Φεβρουάριος, 2014, 7:08 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “«Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης μοιράζει τρόφιμα βράδυ και χωρίς κριτήρια, σε ημέτερους»”

  1. Προεκλογικές υποχρεώσεις

    Καυσόξυλα Τυριά Λάδια

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr