Διαγωνισμός έκθεσης για τους σπουδαστές του ΤΕΙ Καστοριάς

Διαγωνισμό έκθεσης για τους σπουδαστές του ΤΕΙ Καστοριάς, συνδιοργανώνουν ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικάνορος Καστοριάς, το ΤΕΙ Καστοριάς και η Κίνηση Φοιτητών για την Ευρώπη AEGEE – KASTORIA, με θέμα «Ο πολιτικός λόγος, ως βασικό συστατικό της Δημοκρατίας στην Αρχαία Ελλάδα, φαίνεται ότι περνά μια κρίση. Ποια κατά τη γνώμη σας, στοιχεία του πολιτικού λόγου επιβιώνουν σωστά μέχρι σήμερα και ποια έχουν παρακμάσει; Ποιοι, εάν υπάρχουν κάποιοι, νομίζετε ότι δε θα έπρεπε να έχουν το δικαίωμα στον πολιτικό λόγο;».

Η διάρκεια παράδοσης των εκθέσεων είναι 2 μήνες με καταληκτική ημερομηνία την Κυριακή του Θωμά 27 Απριλίου 2014. Οι εκθέσεις θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο email : agiosnikanor@gmail.com

Οι τρείς πρώτες εκθέσεις θα βραβευθούν με χρηματικό βραβείο (150, 100 και 50 ευρώ) και θα δοθούν δύο έπαινοι στον τέταρτο και στον πέμπτο. Επίσης, θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες δίπλωμα συμμετοχής.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Φεβρουάριος, 2014, 7:31 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr