«Άνοιξε» και επίσημα η κινητικότητα στους Δήμους

Η σχετική κοινή υπουργική απόφαση υπεγράφη και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως – Διαβάστε τι προβλέπει

Την επίσημη έναρξη της διαδικασίας ενδοδημοτικής κινητικότητας αποτελεί η υπογραφή της σχετικής κοινής υπουργικής απόφασης και η έκδοσή της σε ΦΕΚ.

Το κείμενο της ΚΥΑ ορίζει τη διαδικασία επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά υπαλλήλων στους δήμους και τις περιφέρειες, τα κριτήρια και κατάταξής τους, καθώς και τον τρόπο μοριοδότησής τους.

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι στο πρόγραμμα αυτό να ενταχθούν τουλάχιστον 4000 υπάλληλοι σε δήμους και περιφέρειες.

Η ΚΥΑ που υπογράφουν οι υπουργοί Εσωτερικών και Διοικητική Μεταρρύθμισης, Γιάννης Μιχελάκης και Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, προβλέπει, δε, και την αρνητική μοριοδότηση των υπαλλήλων για τους οποίους έχουν εκδοθεί τελεσίδικες πειθαρχικές αποφάσεις, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν διαγραφεί από το προσωπικό τους μητρώο.

Διαβάστε ολόκληρη την ΚΥΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Φεβρουάριος, 2014, 10:29 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr