ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Η αλήθεια για την δωρεά από την Γαλλία. Αποκλειστικά στοιχεία του alphafm.gr και κρίσιμα δημοσιεύματα από τον Οκτ. του 1988

Άσχετα με τις προσπάθειες να αποσυνδεθεί ο δήμος Καστοριάς με την δωρεά από την Γαλλία ( 11.500.000 Γαλλικών Φράγκων) δίνουμε μερικά νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του alphafm.gr την εποχή εκείνη που ήταν να γίνει η δωρεά διαπιστώθηκε πως αν το ποσό έφτανε άμεσα στον δήμο Καστοριάς θα υπήρχε τεράστια φορολογία και έτσι βρέθηκε η λύση να δοθεί αφού δημιουργηθεί σύλλογος και στην συνέχεια μέσα από τον σύλλογο στον δήμο Καστοριάς.

Διαβάστε μερικά στοιχεία από δημοσιεύματα του 1988 και θα καταλάβετε πολλά.

Το χρήσιμο συμπέρασμα από όλα είναι ότι σήμερα βρίσκεται το αμφιλεγόμενο ποσό των 320.000 ευρώ σε ατομικό λογαριασμό ανεκμετάλλευτο, καταγγέλλουν διάφοροι κλοπή μεγάλου ποσού, αλλά η Καστοριά παρά τις διάφορες δωρεές έχει μείνει χωρίς κολυμβητήριο και πολιτιστικό κέντρο.


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Φεβρουάριος, 2014, 11:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr