Έκτακτη ανακοίνωση του Αντ. Εμμανουηλίδη σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν με την » ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ TRAVEL»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ  – ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΩΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΑΣΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΣΚΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ.

ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΙΕΘΝΩΝ

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ( IATA CARGO). ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙ 25 ΕΤΗ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ -ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ-. ΤΑ ΟΣΑ ΛΥΠΗΡΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ TEAM ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΜΑΣΤΕ.
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ TRAVEL ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΘΙΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΖΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΒΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ.
                                                                         ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 

                                                           ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Φεβρουάριος, 2014, 11:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr