ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : »Δεν έχει σημασία τι λέει ίσως κι ένας Πρόεδρος ή ένας Βουλευτής, ή ένα στέλεχος της Ν.Δ σημασία έχει η τοπική κοινωνία »

Μετά το »άδειασμα» του από την Ν.Δ που έδωσε στήριξη στον Κ. Λιάντση προσπαθεί ο ίδιος να »αδειάσει» ακόμη και τον πρόεδρο….Αν είναι δυνατόν –

Μήνυμα Ζ. Τζηκαλάγια προς τον νομό, αλλά και προς τους νεοδημοκράτες και του νέου δήμου Νεστορίου.

Απίστευτο ενώ μέρες τώρα έλεγε διάφορα για το τι πρέπει να κάνουν οι γαλάζιοι υποψήφιοι στον δήμο Νεστορίου και όχι μόνο, τώρα, μετά το ρεπορτάζ μας με τις δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ στην ΚΕΔΚΕ τα αλλάζει όλα και σχεδόν »αδειάζει» τον υποψήφιο δήμαρχο του δήμου Νεστορίου και λέει πως τα περιφερειακά ψηφοδέλτια δίνουν πολιτικό μήνυμα.

»Δεν έχει σημασία τι λέει ίσως κι ένας Πρόεδρος ή ένας Βουλευτής, ή ένα στέλεχος της Ν.Δ σημασία έχει η τοπική κοινωνία »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Οκτώβριος, 2010, 7:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr