Ο Μανώλης φεύγει – ο Ιάκωβος έρχεται;

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στον συνδυασμό του Δημάρχου Καστοριάς Μανώλη Χατζησυμεωνίδη, μετά τις τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις που έγιναν, σύμφωνα με τις οποίες η δημοτικότητα του Δημάρχου βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, προκαλώντας κύμα ανησυχίας στο εσωτερικό του συνδυασμού!
Ανήσυχα είναι τα περισσότερα από τα στελέχη, που δεν βρίσκονται στον στενό κύκλο του Δημάρχου, αλλά εκφράζουν την ψύχραιμη άποψη και αναζητούν τρόπους διαφυγής από το αδιέξοδο
Σύμφωνα με πληροφορίες, πόλος έλξης αυτών των «σκεπτικιστών», έγινε τον τελευταίο καιρό ο αντιδήμαρχος προγραμματισμού Ιάκωβος Θεοδοσόπουλος, οποίος εκτός από επιτυχημένος αντιδήμαρχος θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλής στις νεότερες ηλικίες και ο άνθρωπος ο οποίος θα μπορούσε να αλλάξει το «πρόσωπο» του συνδυασμού, σ΄ αυτή την κρίσιμη φάση.

ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Φεβρουάριος, 2014, 10:16 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

4 Σχόλια για “Ο Μανώλης φεύγει – ο Ιάκωβος έρχεται;”

 1. Δημήτρης

  Ο κ. ΙατρτΙΔΗΣ προωθεί φαίνεται τα συμφέροντα της οικογένειας ΣημαιοφορΙΔΗ. Άλλοτε με τον Αγάπιο άλλοτε με τον Ίάκωβο…
  Ωραίο Μεσαίωνα έχουμε στην Καστοριά!

 2. Στέλλα

  Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες……

 3. Ζ. ΚΟΝΤΟΓΟΥΝΗΣ

  Ένα ερώτημα για τους Δημάρχους ( και υποψηφίους) της Δ. Μακεδονίας:

  Οι άλλοι Δήμαρχοι του Νομού Κοζάνης , αλλά και όλης της Δ. Μακεδονίας έχουν ενημερωθεί, όπως θα έπρεπε, για το ζήτημα της ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ του εκαβ Δ. Μακεδονίας, που μεθοδεύει, για τους δικούς του αδιευκρίνιστους λόγους ο Δήμαρχος Κοζάνης;
  Το εκαβ Δ. Μ δεν αφορά μόνο την Κοζάνη, αλλά ίσως περισσότερο τις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Και από άποψη Υγειονομικής κάλυψης, αλλά και απ τη σκοπιά των θέσεων απασχόλησης.
  Έχουν συνειδητοποιήσει οι Δήμαρχοι της περιοχής τις συνέπειες της υποβάθμισης πάνω στο επίπεδο της προσφερόμενης κάλυψης απ το εκαβ πάνω στους συμπολίτες τους, και συνεπώς την ευθύνη τους, να αφήσουν ανεξέλεγκτο το Δήμαρχο Κοζάνης ΄και τον Περιφερειάρχη να αποφασίζουν για αυτούς , ελαφρά τη καρδία, και ίσως για ιδιοτελείς λόγους, (εφ όσον ως τώρα δε δόθηκε καμιά επαρκής εξήγηση για τις ενέργειες τους);
  Νομίζω ότι θα πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούν και τουλάχιστον σε πρώτη φάση να ζητηθούν οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά απ τον κ. Μαλούτα πρώτα , προτού βέβαια παγιωθούν τα πράγματα. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του καθενός ενδιαφερόμενου.
  ΖΗΣΗΣ ΚΟΝΤΟΓΟΥΝΗΣ ΙΑΤΡΟΣ

  “ΚΑΛΑ” ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥΣ, ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΙΩΤΕΣ κλπ
  .Εχουμε πολύ καλά νέα για σας φίλοι μας..
  Από δω και πέρα, με το καινούριο κτίριο του εκάβ στην ΚΟΖΆΝΗ,, που σχεδιάζουμε, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Δημάρχου μας και του κ. Περιφερειάρχη μας, που κατάφεραν, σαν αντάλλαγμα της υποβάθμισης του ΕΚΑΒ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ_, θα μπορείτε να έρχεστε όποτε θέλετε και να το καμαρώνετε δωρεάν. Ε, Όσο για τις συνέπειες βέβαια στο επίπεδο της υγείας σας, δε θα πληρώσουμε εμείς οι Κοζανίτες (Χαζοί είμαστε;), αλλά εσείς και τα απόμερα χωριά σας. (τί μας νοιάζει άλλωστε εμάς, δικό σας είναι το φταίξιμο, αφού είστε τοσο μακριά από μας ! Βέβαια μπορεί και μερικά δικά μας απόμακρα μέρη να υποφέρουν . Αλλά έτσι δε γίνεται πάντα; Κάποιοι άλλοι δεν πληρώνουν για την ( υπο)- ανάπτυξη και την ομορφιά μας;)
  Ο ¨»έξυπνος» Κοζανίτης

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr