Ο Νίκος Βανόπουλος LIVE στον Alpha 94,7 για τον Δήμο Νεστορίου

Αποχωρώ και στηρίζω………Συντονιστείτε στον Alpha 94,7

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Φεβρουάριος, 2014, 11:20 πμ. στις Κατηγορίες ΝΕΣΤΟΡΙΟ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Ο Νίκος Βανόπουλος LIVE στον Alpha 94,7 για τον Δήμο Νεστορίου”

 1. Κωλοτούμπας

  Δεν αποχωρεί… γιατί δεν μπορούσε να διεκδικήσει τον Δήμο Νεστορίου και το γνώριζε απο την αρχή.
  Αντιδήμαρχος ηταν ο στόχος… Αυτό και έκανε.
  Νομίζω ότι το άκουσα και στην συνέντευξη του Ανδρεοπουλου για υποψήφιους αντιδ. δήλωνε λιπών απο μόνος του υποψήφιος (Αντι)δήμαρχος… (να ακουστεί και το όνομα μας…) στην συνέχεια να δηλώσει και την στήριξη του ( κλείνοντας και καρέκλα…. μάλλον στην συγκέντρωση στην ΝΟΔΕ).
  Έχουμε 2014 και οικονομική κρίση, ο κόσμος πλέων βλέπει και καταλαβαίνει. Δεν είναι πρόβατα να τα μετράει ο καθένας προς όφελος του.
  Δεν ακολουθεί κρυπτοκοματικά παιχνίδια.
  Ελπίζω ο κόσμος σε αυτές της εκλογές να κρατήσει χαρακτήρα και να μαυρίσει τέτοιου είδους συμπεριφορές.
  Δήλωσες για δήμαρχος (οχι λογια), συμπλήρωσε ψηφοδέλτιο… πλήρωσε τα παράβολα και δες εαν σε θέλει ο κόσμος. Εαν όχι, όπως δήλωσαν και οι δύο μέχρι τώρα υποψήφιοι ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ…

 2. Ζ. ΚΟΝΤΟΓΟΥΝΗΣ

  Ένα ερώτημα για τους Δημάρχους ( και υποψηφίους) της Δ. Μακεδονίας:

  Οι άλλοι Δήμαρχοι του Νομού Κοζάνης , αλλά και όλης της Δ. Μακεδονίας έχουν ενημερωθεί, όπως θα έπρεπε, για το ζήτημα της ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ του εκαβ Δ. Μακεδονίας, που μεθοδεύει, για τους δικούς του αδιευκρίνιστους λόγους ο Δήμαρχος Κοζάνης;
  Το εκαβ Δ. Μ δεν αφορά μόνο την Κοζάνη, αλλά ίσως περισσότερο τις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Και από άποψη Υγειονομικής κάλυψης, αλλά και απ τη σκοπιά των θέσεων απασχόλησης.
  Έχουν συνειδητοποιήσει οι Δήμαρχοι της περιοχής τις συνέπειες της υποβάθμισης πάνω στο επίπεδο της προσφερόμενης κάλυψης απ το εκαβ πάνω στους συμπολίτες τους, και συνεπώς την ευθύνη τους, να αφήσουν ανεξέλεγκτο το Δήμαρχο Κοζάνης ΄και τον Περιφερειάρχη να αποφασίζουν για αυτούς , ελαφρά τη καρδία, και ίσως για ιδιοτελείς λόγους, (εφ όσον ως τώρα δε δόθηκε καμιά επαρκής εξήγηση για τις ενέργειες τους);
  Νομίζω ότι θα πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούν και τουλάχιστον σε πρώτη φάση να ζητηθούν οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά απ τον κ. Μαλούτα πρώτα , προτού βέβαια παγιωθούν τα πράγματα. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του καθενός ενδιαφερόμενου.
  ΖΗΣΗΣ ΚΟΝΤΟΓΟΥΝΗΣ ΙΑΤΡΟΣ

  “ΚΑΛΑ” ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥΣ, ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΙΩΤΕΣ κλπ
  .Εχουμε πολύ καλά νέα για σας φίλοι μας..
  Από δω και πέρα, με το καινούριο κτίριο του εκάβ στην ΚΟΖΆΝΗ,, που σχεδιάζουμε, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Δημάρχου μας και του κ. Περιφερειάρχη μας, που κατάφεραν, σαν αντάλλαγμα της υποβάθμισης του ΕΚΑΒ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ_, θα μπορείτε να έρχεστε όποτε θέλετε και να το καμαρώνετε δωρεάν. Ε, Όσο για τις συνέπειες βέβαια στο επίπεδο της υγείας σας, δε θα πληρώσουμε εμείς οι Κοζανίτες (Χαζοί είμαστε;), αλλά εσείς και τα απόμερα χωριά σας. (τί μας νοιάζει άλλωστε εμάς, δικό σας είναι το φταίξιμο, αφού είστε τοσο μακριά από μας ! Βέβαια μπορεί και μερικά δικά μας απόμακρα μέρη να υποφέρουν . Αλλά έτσι δε γίνεται πάντα; Κάποιοι άλλοι δεν πληρώνουν για την ( υπο)- ανάπτυξη και την ομορφιά μας;)
  Ο ¨»έξυπνος» Κοζανίτης

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr