Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με την στήριξη του ΚΚΕ σε Καστοριά Άργος Ορεστικό και Νεστόριο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δ.Τ – Πριν από λίγο καιρό έγινε η επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννη Βήττα, του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Λεωνίδα Ζέγα και της υποψήφιας Δημάρχου Καστοριάς Βασιλικής Χαραμοπούλου με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, σε εκδήλωση της ΚΟ Καστοριάς.

Η ΤΕ Καστοριάς του ΚΚΕ ανακοίνωσε, επίσης, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την Τετάρτη 19/2 στο Άργος Ορεστικό, τους υποψήφιους Δημάρχους με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Άργους Ορεστικού και στο Δήμο Νεστορίου.

Στο Δήμο Άργους Ορεστικού υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο Μακρής ο Νίκος, 38 χρονών, φυσικός, σήμερα αυτοαπασχολούμενος. Ο Νίκος ο Μακρής δεν είναι μέλος του ΚΚΕ, είναι οπαδός και φίλος του Κόμματος, συμμετέχοντας όμως στο πλευρό του Κόμματος σε όλες τις δραστηριότητες.

Στο Δήμο Νεστορίου υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο Γιώργος ο Τίγκας, 31 χρονών, δάσκαλος. Είναι ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Καστοριάς του ΚΚΕ. Για πολιτικούς και ιστορικούς λόγους εκτιμούμε ότι πρέπει και στο Δήμο Νεστορίου να υπάρξει ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Φεβρουάριος, 2014, 9:42 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση


Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr