«Καμία «διαθεσιμότητα» και πολύ περισσότερο απόλυση μετά το 2014» –

Σας πιστεύει άραγε κανείς, έστω και με αυτές τις δηλώσεις;

Η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στον Real Fm, τόνισε πως, δεν υπάρχει υπάρχει, τόσο περίπτωση επέκτασης του προγράμματος «διαθεσιμότητας», όσο και πολύ περισσότερο απολύσεων, μετά το 2014, λέγοντας, χαρακτηριστικά:

«Δεν τίθεται ζήτημα επέκτασης του προγράμματος διαθεσιμότητας και απολύσεων μετά το 2014. Όπως ήδη ξεκαθαρίσαμε, δεν πρόκειται να δεχθούμε κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στους ποιοτικούς στόχους που έχουμε θέσει για αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση, αν ένας «πέλεκυς απόλυσης» βρίσκεται διαρκώς πάνω από τα κεφάλια των υπαλλήλων.

Μιλώντας για το πρόγραμμα «κινητικότητας», η κα. Χριστοφιλοπούλου, τόνισε:

«Είμαστε εντός των στόχων σε ότι αφορά τις δεσμεύσεις μας για την «κινητικότητα». Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας για να καλυφθεί ο στόχος των 11.500 αποχωρήσεων. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι, με το τέλος αυτού του προγράμματος, η «κινητικότητα» θα αποσυνδεθεί από τη «διαθεσιμότητα» και τις απολύσεις, έτσι ώστε να αποτελέσει εργαλείο για την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού».

Σας πιστεύει άραγε κανείς, έστω και με αυτές τις δηλώσεις;

Αφού το έργο το έχουμε δει πολλές φορές. Θα περάσουν οι εκλογές του 2014 και κάποια στιγμή θα μας πείτε πως ξαφνικά, υπάρχουν κενά, δυσκολίες απρόβλεπτες, και είναι αναγκαίες οι απολύσεις κτλ.

Δεν σας πιστεύει κανείς όσα και αν λέτε, όσα και αν δηλώνετε, όλα τα αλλάζετε όπως σας βολεύει μόλις περνούν τα εκλογικά σας ζόρια. Φτάνει μας κουράσατε……

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Φεβρουάριος, 2014, 8:50 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr