ΑΘΗΝΑ – Σε συνέδριο για την πολιτιστική κληρονομιά ο Μ.Χατζησυμεωνίδης

Δ.Τ – Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Μανώλης Χατζησυμεωνίδης μεταβαίνει στην Αθήνα την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014, προκειμένου να παρευρεθεί στο Συνέδριο για την Πολιτιστική Κληρονομιά που διοργανώνει το Υπ. Πολιτισμού, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος θα συμμετέχει και στην συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει η Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού όπου θα γνωστοποιηθεί και η πορεία της ένταξης της πρότασης του Δήμου Καστοριάς στο πρόγραμμα της EuropaNostra, και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου του προγράμματος στην οποία επέτυχε να προκριθεί ο Δήμος Καστοριάς.

Η υποψηφιότητα αυτή επιλέχτηκε και αποτελεί τη μοναδική υποψηφιότητα από την Ελλάδα και προκρίθηκε στις 11 καλύτερες Ευρωπαϊκές προτάσεις.

Αφορά σε έργα προστασίας και ανάδειξης του ιστορικού κέντρου της πόλης, μνημείων και περιοχών που έχουν χαρακτηρισθεί από το Υπ. Πολιτισμού ως προστατευόμενα.

Μεταξύ των 11 ευρωπαϊκών υποψηφιοτήτων θα επιλεγούν 7 προτάσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων και χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Μάρτιος, 2014, 8:24 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “ΑΘΗΝΑ – Σε συνέδριο για την πολιτιστική κληρονομιά ο Μ.Χατζησυμεωνίδης”

 1. Φιλογερμανή Διερμηνέας

  Θα είναι κι ο Φούχτελ στην Αθήνα…?

 2. Υπάλληλος Δευάκ

  Eκτός έδρας θα πληρωθεί ο κύριος Δήμαρχος για την μετάβαση του στην Αθήνα??Μειωμένα 70% η’ όχι ??

 3. Εύθυμη Χήρα

  Με κληρονομιά Παπαλαζάρου και Γαλλική κληρονομιά τι γίνεται…????

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr